ВМРО организира протест пред НС срещу изборните правила, които депутатите

...
ВМРО организира протест пред НС срещу изборните правила, които депутатите
Коментари Харесай

ВМРО към ИТН: Турски мекерета и еничари!

ВМРО провежда митинг пред Народно събрание против изборните правила, които депутатите би трябвало да гласоподават и на второ четене тази седмица.

От партията, която остана отвън Народното събрание след вота на 4 април, нападат признатите промени в Изборния кодекс с гласовете на „ ИТН ", „ Демократична България " и „ Изправи се! мутри вън! ".

„ Това, което ще гласоподават през днешния ден, значи Ердоган персонално да се намесва във вътрешните работи на страната. Нещо, което не се е случвало 10 години”, съобщи Александър Сиди.

Ако измененията през днешния ден бъдат признати, от Вътрешна македонска революционна организация ще желаят налагане на несъгласие от президента.

„ Днес народните представители са на път да извършат национално изменничество, т.е. да разрешат в Република Турция да няма ограничаване на броя на секциите за гласоподаване, което ще разреши на Ердоган да провежда 200-300 000 души да гласоподават за избрана българска партия, което ще е директна интервенция във вътрешните работи на България “, изясни претекстовете за митинга Юлиан Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР