ВМРО обявява свой собствен кандидат за кмет на София за

...
ВМРО обявява свой собствен кандидат за кмет на София за
Коментари Харесай

ВМРО влизат сами в битката за София

Вътрешна македонска революционна организация афишира собствен личен претендент за кмет на София за локалните избори другата седмица.

Това разгласи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки пред публицисти след регистрацията на партията за идните локални избори на 27 октомври. Воеводите са събрали 6 900 подписа .

Ангел Джамбазки се надява на регионални кметове в Пловдив, Русе, Варна, Силистра, Добрич, Разград, Велико Търново, Ловеч, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Благоевград, Сандански, както и положително показване на воеводите на локалните избори. Няма нито външни, нито инцидентни хора, а всички са дейци на организацията, наши съидейници, посочи евродепутатът.

По думите на Джамбазки акцията в София не натоварва действителните проблеми на софиянци . София не е единствено жълтите павета, а е още " Люлин ", " Младост " и " Дружба ". Не е единствено въпросът за метрото, а и за градския превоз, доста постоянно приказваме за числата на въздуха, а най-мръсните региони са циганските махали . Ще имаме мощна кандидатура и мощна листа за София , увери Джамбазки.

Той си мисли, че резултатът няма да бъде подобен, какъвто е предначертан сега - няма да бъде борбата сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова . Джамбазки не разяснява метода, по който се води предизборната акция с мотив, че персонален живот няма да разисква и няма да се вършат на жертви . Вътрешна македонска революционна организация предлага решенията такива, каквито ги виждат.

Евродепутатът уточни, че задачите пред Вътрешна македонска революционна организация са кмет на София и болшинство от кметове в страната . Ако воеводите би трябвало да бъдат реалисти, действителните благоприятни условия за кметове на регионални градове са Пловдив, Русе, Варна, Плевен, Сандански.

" Атака " желае Обединените патриоти да бъдат заличени от регистрите на Народно събрание

Без атакистите парламентарната група била нелегитимна

Имаме мощна парламентарна група, работи се интензивно и нямаме терзания , подчертава Джамбазки, като добави, че с НФСБ работят тук-там добре. Той се надява да имат общ кмет в Пловдив с кандидатурата на Славчо Атанасов.

Един от акцентите на Вътрешна македонска революционна организация ще бъде недопускането на реализация на общински съветници от етнически партии . " Антибългарската и противоконституционна партия Движение за права и свободи още веднъж се пробва да се промъкне през задния вход и някакви подправени обединения. Това ще бъде нашата тематиката и един от главните въпроси ", означи Джамбазки.

От своя страна Юлиан Ангелов уточни, че в близо 30% от общините в България, воеводите ще бъдат с НФСБ под разнообразни форми - дали с поддръжка или в по-широка коалиция.

По думите му не Фандъкова и Манолова, а Вътрешна македонска революционна организация ще бъде огромната изненада на идните локални избори . На хората им писна всеки да приказва разнообразни неща, а Вътрешна македонска революционна организация ще бъде изненадата на изборите. Имаме няколко разновидността за кмет на София и би трябвало да покажем на хората, че можем да решаваме проблемите, приключи Юлиан Ангелов.
 За Вътрешна македонска революционна организация кандидатурата на Манолова е плод на политическа поза
За Вътрешна македонска революционна организация кандидатурата на Манолова е плод на политическа поза

Според Контрера Манолова на дава ясна поръчка, че знае изобщо какво да прави в Столична община
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР