ВМРО обяви, че ще участва самостоятелно в предстоящите избори за

...
ВМРО обяви, че ще участва самостоятелно в предстоящите избори за
Коментари Харесай

ВМРО се отделя за самостоятелно участие в предстоящите избори

Вътрешна македонска революционна организация разгласи, че ще взе участие независимо в идните избори за Европейски парламент и парламент в България, които ще се проведат на 9 юни 2024 година Организационният съвет на партията взе това решение, отхвърляйки предложения за съдружно присъединяване с други политически сили.

Вътрешна македонска революционна организация. Снимка: Вътрешна македонска революционна организация

В кандидатските описи ще бъдат включени както настоящи членове на партията, по този начин и доста жители и известни общественици, поддържащи идеологията и начелата на Вътрешна македонска революционна организация. Тези лица се явяват дейни поддръжници на патриотичните полезности , които партията издига.

Вътрешна македонска революционна организация се разпознава като последовател на битката за национално избавление , въодушевена от делата и концепциите на български национални герои като Георги Раковски, Христо Ботев и Васил Левски . Партията слага акцент на нуждата от предпазване на националната просвета, обичаи и ползи на българския народ.

Основните цели на Вътрешна македонска революционна организация включват подсилване на националната еднаквост, отбрана на суверенитета и отстояване на правата на българите както в страната, по този начин и в чужбина. Партията акцентира своето желание за развиване на опазването на здравето, образованието и стопанската система, с необикновен акцент на поддръжка за локалното произвеждане и демонополизацията на стопанската система.

В своята стратегия Вътрешна македонска революционна организация дава обещание да работи за обединяване на българската нация , да пази обичайните фамилни полезности и да способства за връщането на българите от чужбина. Партията е твърдо срещу незаконната миграция и всевъзможни форми на идеологическо налагане от чужбина, а също по този начин дава обещание усилване на отбранителните качества на страната.

По пътя към изборите Вътрешна македонска революционна организация декларира упоритост да стане централна политическа мощ , способна да образува бъдещето на България в сходство с националните ползи и благополучие на всички български жители.

Вътрешна македонска революционна организация: Гласувайте с хартиени бюлетини! Да развалим сглобката!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР