ВМРО няма шанс без цигански вот. Прокуратурата трябва да провери

...
ВМРО няма шанс без цигански вот. Прокуратурата трябва да провери
Коментари Харесай

Марешки: Борисов да отстрани Каракачанов до изборите

ВМРО няма късмет без цигански избор. Прокуратурата би трябвало да ревизира данните на трима политици за пазаруване на цигански гласове от Вътрешна македонска революционна организация. " Трима политици към този момент оповестяват, че Вътрешна македонска революционна организация се занимава с пазаруване на цигански гласове и корпоративен вот- Христо Иванов, Волен Сидеров, Мая Манолова. Това са трима разнообразни хора, които споделят едно и също. Има заплаха сякаш патриотичната групировка Вътрешна македонска революционна организация, да се окаже първата етническа партия на ромите в България ", съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки по Българска национална телевизия.

Той прикани прокуратурата да се намеси, а министър председателят Борисов да отдръпна Каракачанов от министерския пост, тъй като като силов вицепремиер може да пречи на инспекциите по изнесената информация.

" Обръщам се към всички българи да не поддържат тази " етническа партия на ромите ", тъй като това, което става е срамно за патриотизма " сподели още Марешки.

Той заяви и за други сигнали, които са достигнали до него - по какъв начин роми от младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация в Сандански са ходили да заплашват българи в Мелник, че в случай че Вътрешна македонска революционна организация няма гласове в града, щели да уволнят кмет. " Това към този момент прелива чашата и би трябвало да се вземат ограничения ", безапелационен е Веселин Марешки.

" Ако не е купеният избор, Вътрешна македонска революционна организация нямат никакви шансове за Народното събрание. Тях към този момент ги свързват единствено с техните кавги с импортирания отпадък, с продажбата на български паспорти, с дадени милиарди за чертежи на самолети. Човек не си купува прахосмукачка на чертеж, камо ли самолети ", сподели Марешки. Той акцентира, че на този подправен национализъм ВОЛЯ и НФСБ опълчват същински, стопански национализъм, резултатите, действителните неща, които от ВОЛЯ и НФСБ са свършили за положителното на българите. " Народът ни е умен и прави оценка това, което сме създали в предишното и което можем да създадем за в бъдеще ", приключи Марешки като прикани всички да изберат номер 24, с цел да бъдат изгонени и изпратени в историята всички политически разбойници, с цел да има бъдеще младото потомство, за поддръжка на дребния и междинен бизнес и за почтени старини на възрастните хора.

По думите му Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ има действителен късмет да е в идващото ръководство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР