ВМРО няма да регистрира листи и ще участва в изборите

...
ВМРО няма да регистрира листи и ще участва в изборите
Коментари Харесай

ВМРО няма да регистрира листи за изборите, започва кампания Не подкрепям никого

ВМРО няма да записва листи и ще взе участие в изборите за Народно заседание с дейна акция „ не поддържам никого “.

Това решение взе Изпълнителният комитет на Вътрешна македонска революционна организация. Мотивите са в детайли написани в декларация, която беше призната на последното съвещание на управителния орган на партията, оповестяват от групировката.

Когато непознати посолства и маргинален избор диктуват българската политика, единственият избор е протест!, пишат още от Вътрешна македонска революционна организация.

Започваме дейна акция „ Не поддържам никого “, с цел да покажем, че хората, които не желаят да живеят в този надут от непознати посолства балон, са мощ, която към момента не е разгърнала своя капацитет. Това са хора, които имат какво кажат и техният глас има значение не по-малко от купения цигански, корпоративния или турски избор, акцентират от партията.

За следващ път ни се оферират избори без избор. И все едно е дали ще се гласоподава за един или различен полюс, тъй като се чака непознати геополитически вектори да съберат несъбираемото. Тоест цялостна загуба на суверенитет. Или отново да няма държавно управление - т.е. празненство на безотговорността. Моделът е сгрешен! Системата има потребност от смяна. Затова присъединяване в избори е безсмислено!, безапелационни са от Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР