ВМРО няма да подкрепи преговорите на Северна Македония за ЕС,

...
ВМРО няма да подкрепи преговорите на Северна Македония за ЕС,
Коментари Харесай

ВМРО поиска анекс към договора за добросъседство със Северна Македония

 Вътрешна македонска революционна организация няма да поддържа договарянията на Северна Македония за Европейски Съюз, в случай че е заплашен националния ни интерес.

От партията на вицепремиера – Вътрешна македонска революционна организация желаеха анекс към контракта за добросъседство сред двете страни и съответни правни задължения въз основа на рамковата позиция на българския парламент.

" Вътрешна македонска революционна организация няма да поддържа позиция, която ще е срещу националните ползи на България, която ще е друга от рамковата позиция на България и ние няма да поддържаме сходно решение на българското държавно управление и няма да застанем зад него ", съобщи депутатът Юлиан Ангелов, представен от Нова тв.

" Нещата, които чуваме от тези договаряния - за прегъване от наша страна и взаимни отстъпки, които желаят да създадем от наша страна, под въздействието на немски парламентьори, изрично се разгласяваме срещу. И сходно нещо няма да подкрепим и няма да участваме в продажбата на България ", съобщи още Ангелов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР