ВМРО никога не е била организация, която се е стремяла

...
ВМРО никога не е била организация, която се е стремяла
Коментари Харесай

Сиди: Изсипаха се куп лъжи върху ВМРО

ВМРО в никакъв случай не е била организация, която се е стремяла само и единствено към властта по всевъзможен начин и не съжаляваме за това, че бяхме част от предходното ръководство. Това сподели Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация, в предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “.
„ Успяхме да свършим доста положителни неща във вътрешнополитически, и във външнополитически проект. Успяхме да изпълним част от нашата стратегия, тъй че в действителност нямаме терзания към мотива. Едно от нещата от външнополитически проект е, знаете, тематиката за Македония-Във вътрешнополитически проект едно решение, което дълго време се борихме с нашите тогава съдружни сътрудници 300 лева минимална пенсия, нещо което бяхме дали обещание. Виждате в този момент по какъв начин на фона на дивия популизъм доста бързо се не помни това, само че дано не забравяме, че в 44-то и 43-то Събрание и ГЕРБ, и Българска социалистическа партия даваха гневен отпор на тази концепция “, означи Александър Сиди.
Той уточни, че против Вътрешна македонска революционна организация е била ориентирана извънредно гневна агитация, изключително от партии като „ Демократична България “.
„ Това демонстрира безспорната политическа незрялост на тези политически субекти, тъй като от кое място накъде и за какво ще биеш само и единствено по дребния сътрудник като сякаш по-слабото звено във веригата, в случай, че ние не сме взели участие в нито една от огромните корупционни покупко-продажби, нито сме били част от ръководството на ББР, нещо което в този момент се споделя като огромна корупционна договорка. Нито сме били в ръководството на „ Магистрали “, в Министерство на районното развиване и така нататък “, добави още Сиди.
По думите му, всеки самичък носи отговорност за метода, по който прави политика и означи, че в случай че такива политици имаха съвест пропагандата против дребния съдружен сътрудник би трябвало да им тежи на съвестта.
„ Само да напомня, най-голямата подправена вест беше това, че вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов се разхождал по огромните летища на Щатите с торбичка на една огромна комерсиална верига. Тотално погрешно. И в последна сметка реализира своя резултат по омаскаряване облика на нашия ръководител “, сподели още той. Александър Сиди уточни, че Вътрешна македонска революционна организация ще се яви сама на тези избори, с лицето си и с кандидат-президентска двойка, с цел да покаже на хората, че има опция за нормалност в страната

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР