ВМРО, които са част от малката коалиция Обединени патриоти, подкрепяща

...
ВМРО, които са част от малката коалиция Обединени патриоти, подкрепяща
Коментари Харесай

ВМРО се обяви против опрощаването на дългове на Главното мюфтийство

ВМРО, които са част от дребната коалиция Обединени патриоти, подкрепяща държавното управление, се оповестиха изрично срещу на задълженията на Главното мюфтийство.
На първо четене: Опростиха дълг от 8 млн. лева на Главното мюфтийство По тематиката се стигна до развълнуван спор в пленарната зала
В петък на първо четене бяха гласувани промени в Закона за вероизповеданията, с които се опрощава дълг от 8 млн. лева на мюфтийството. Вносители са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Обединените патриоти бяха срещу.

„ Това да се опрощават обвързване съответно, с цел да облагодетелстваме едно изповедание, е неприятен образец. Той ще докара до верижна реакция – на следващия ден други вероизповедания ще спрат да си заплащат налозите и осигуровките, просто тъй като ще знаят, че в един миг страната може да им ги опрости”, сподели през днешния ден в Русе депутатът от Оперативна програма Искрен Веселинов.
Главният мюфтия след срещата при премиера: Приходите от парцелите не са задоволителни Важно е да запазим мира, знаете какво стана в другите страни в района, разгласи Мустафа Хаджи
Вътрешна македонска революционна организация ще изиска и възбрана за финансирането на вероизповедания от външни източници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР