ВМРО изразява пълната си подкрепа към в. Труд“. Недопустимо е

...
ВМРО изразява пълната си подкрепа към в. Труд“. Недопустимо е
Коментари Харесай

ВМРО: „Промяната“ продължава със затваряне на медии

Вътрешна македонска революционна организация показва цялостната си поддръжка към в. „ Труд “. Недопустимо е с официални мотиви да се прави опит за затваряне на медии. В България има правосъден ред за изясняване на разногласия по наемни връзки. В страната ни, в която някои пристигнаха на власт, с цел да я вършат правова, да се прави сходна акция в редакция на българска медия е меко казано неприемливо.

Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване във връзка протичащото се през днешния ден в редакцията на в. „ Труд “.

Така ли се случва смяната? Това ли е, което обещавахте? Какво става със свободата на словото и къде са се скрили нейните паркетни бранители? Тези въпроси най-вероятно си задава всеки един разумен човек. А от ден на ден в очи се набива и изводът – след смяна на медиите какво следва – замяна на съзнанието на хората ли.

Но за какво ли да ни учудва ненамесата на съда при саморазправата с медии, откакто на път да стане министър-председател е човек, нарушил Българската конституция?

Винаги сме предложили страната да поддържа бизнеса в сложните времена на икономическа рецесия, подбудена от пандемията от ковид. Но институциите вместо помощ оказват напън – „ удрят “ върху медия, „ вадят “ с полиция. Недопустимо е в България в XXI век властта да се разправя с публицисти по този метод. Т. нар. „ смяна “ от ден на ден се разкрива като „ замяна “ - замяна на свободи и на полезности, безапелационни са от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР