ВМРО издига доц. Милен Михов и Мария Цветкова в битката

...
ВМРО издига доц. Милен Михов и Мария Цветкова в битката
Коментари Харесай

Доц. Милен Михдоц е кандидатът на ВМРО за президент

ВМРО издига доцент Милен Михов и Мария Цветкова в борбата за „ Дондуков “ 2.

Доц. Милен Михов и Мария Цветкова са единствената кандидатпрезидентска двойка, зад която не стоят непознати ползи и сили, декларират от Вътрешна македонска революционна организация и прибавят, че те са единствените, зад които стоят единствено и само ползите на България.

"Това е кандидатурата на всички българи в България, Битоля, Охрид и на всички места по света. Интересен факт е, че името на доцент Милен Михов е номинация за кандидат-президент на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация и българи от Македония, която беше призната единомислещо на днешното съвещание на Националното управление. Решението беше взето след разискване на още пет кандидатури ", споделиха от партията на някогашния вицепремиер и министър на правораздаването Красимир Каракачанов.

Приоритетите за Михов и Цветкова, изброяват от пресцентъра на партията:

Гаранция за националния суверенитет и опцията да се отстоява националният интерес; Силна войска и отбрана; нова Конституция и разширение на президентските правомощия; нито крачка обратно от правата на българите в Македония, Западните Балкани и на всички места по света; Защита на обичайното семейство и на националните и християнски полезности. Стратегия за превъзмогване на демографската катастрофа; Спешно преразглеждане на „ Зелената договорка “, създаване на АЕЦ „ Белене “ и гарантиране на огромните енергийни планове, които носят изгода за България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР