ВМРО иска мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на

...
ВМРО иска мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на
Коментари Харесай

ВМРО иска да е горивото в системата на управление

Вътрешна македонска революционна организация желае ограничения против циганската престъпност , разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за приемане на българско поданство , както и въпросът със обществената неправда , разяснява пред Българска национална телевизия депутатът от Обединени патриоти доцент Милен Михов.

" Ние желаеме да вкараме гориво в системата, още веднъж Обединените патриоти да работят и да бъдат решителен фактор в ръководството на страната . Проблемите в обединението ни идват от личностни упоритости , желания за налагане и превъзходства ", изясни той.

Вътрешна македонска революционна организация приканва сътрудниците си в ГЕРБ и Обединени патриоти да работят за осъществяването на техни цели за ръководството на страната . Трябва да има прогрес в рационални периоди и единствено това ще осмисли присъединяване им във властта, добави Михов.
 Вътрешна македонска революционна организация не желае повече боричкания в обединението на патриотите
Вътрешна македонска революционна организация не желае повече боричкания в обединението на патриотите

Трябва да се потърси единение към общи цели, считат от партията

Проблемите в Обединените патриоти рефлектират в връзките с ГЕРБ , " първо обаче би трябвало да подредим личния си двор , за да бъдем решителен фактор в ръководството ", разяснява депутатът.

Михов изясни, че те желаят да бъдат дружно и работят интензивно по отношение на общи кандидатури с Обединени патриоти за идните евроизбори .

Обмислят кандидатурата на Ангел Джамбазки , който не държи да е на предни позиции, само че както изясни Михов, Джамбазки е различим измежду 30% от българите, млад е, деятелен, познават го в европейския парламент и е приет за един от най-дейните евродепутати .

В понеделеник, " Атака " отхвърли, че техният водач Волен Сидеров желае да води листата на Патриотите за евроизборите . Това стана ясно от фейсбукстраницата Сидеров. Те нарекоха " откровени неистини " информацията, че са водени диалози за присъединяване в евролистите .
 НФСБ: От
НФСБ: От " Атака " подвеждат медиите за съвещанията на Патриотите

Опровергават обвиняванията на Волен Сидеров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР