ВМРО има устойчива позиция против традиционния София прайд назад в

...
ВМРО има устойчива позиция против традиционния София прайд назад в
Коментари Харесай

ГЛЕДНА ТОЧКА: София прайд е частно парти, финансирано отвън

ВМРО има устойчива позиция срещу обичайния София прайд обратно в годините. Многократно сме изтъквали причините, че това събитие опонира на нашата обичайната национална философия.

Става въпрос за непознати въздействия, които с финансово стимулиране извън, се пробват да прокарат у нас концепцията, че ние би трябвало да си изменим вътрешния правов ред в посока краен демократизъм. От няколко години самите уредници на гей-парада не крият, че имат към този момент политически претенции от вида признание на еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки и така нататък Всички тези процеси, които са съумели да наложат в Западна Европа. И в този момент ние се явяваме следващото пробно поле за тази джендър идеология, както нашумя около Истанбулската спогодба. Няма по какъв начин, като традиционалисти и консервативни хора, които почитат и Българската православна черква, да поддържаме сходно нещо. Всъщност уредниците и участниците в гей парада са едни безспорни тоталитаристи и тяхната концепция не е да се борят за права и народна власт, а да наложат силово една непозната за българите теория.

Втора поредна година сезирам министъра на вътрешните работи Валентин Радев, че съгласуването от страна на полицейските органи за провеждането на това мероприятие в центъра на София, се прави в нарушаване на законите. И с този сигнал, който подадох до него, съм описал следната обстановка. Министерство на вътрешните работи изкарва по 1300 служители на реда да пазят това мероприятие. Плащат тези разноски с парите на данъкоплатците и в това време не извършват законното обвързване, в случай че има данни за заплаха от нарушение на публичния ред, парадът или би трябвало да бъде неразрешен или да бъде пренасочен за различен ден, друго място, различен час. Т.е. Министерство на вътрешните работи сега извършва закона на половина, което си е чисто правонарушение. И аз съм задал публично тези въпроси, с цел да получа отговор кое, аджеба, е вярното. Ако има заплаха за публичния ред, за какво не са подали информация към Столична община да го забрани. Ако няма заплаха за публичния ред, на какво съображение се изкарват тези над 1000 и повече служители на реда да пазят гей-парада. Сами съзнавате, че има вътрешно несъгласие сред дейности, думи и каузи на силовото ведомство.

Ето, в Ботевград примерно, още веднъж има проблеми с тежка битова престъпност и в това време вместо да насочим този запас към дребните общини, с цел да спасим хората от циганските банди или каквито да е други нарушители, които вилнеят там, ние плащаме стотици хиляди левове, с цел да създадем кефа на една маргинална групичка в центъра на София. Това действително е едно частно празненство на група хора, които на база на хомосексуалните си осъществявания в леглото, желаят да дефинират политическия ход на обществото по тематиката пол, брак и така нататък И това се прави силово и се постанова и, за жалост, посредством представители на някои медии, които намерено лобират в тази посока.

Нашата европейска цивилизация споделя, че персоналната сфера на човек е неприкосновена, само че и неговите интимни тежнения не би трябвало бъдат налагани на обществото. А тези хорица вършат тъкмо противоположното. Те от креватните си осъществявания вършат политика по улиците на столицата. И ни убеждават, че това е обикновено, тъй като еди си къде било признато. Да де, но обществата в света са разнообразни по своята философия и никой не би трябвало да бъде принуждаван да приема нещо, което не харесва. Това се назовава тирания. Аз и един различен акцент давам. Преди американският дипломат беше доста деен в пропагандирането на тази джендър идеология, само че виждате, че досега щатското посолство мълчи. Защо? Защото политиката на Вашингтон се обърна на 180 градуса и към този момент там не се гледа с положително око на този експорт на джендър идеология. И заради тази причина посланикът мълчи, с цел да не му изстине мястото. Според мен уредниците на гей парада малко спекулират с въпроса дали столичният кмет поддържа или не парада. Факт е, че Столична община излезе публично с тази позиция, което беше доста тежка неточност, само че аз не мисля, че кметът ще застане до тях на прайда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР