ВМРО има решение, че с формации от кръга на ПП-ДБ

...
ВМРО има решение, че с формации от кръга на ПП-ДБ
Коментари Харесай

ВМРО няма да работи с ППДБ и БСП в СОС

Вътрешна македонска революционна организация има решение, че с обединения от кръга на ПП-ДБ и на Българска социалистическа партия няма да работи .

Сега изпълняваме своя политическа позиция, взета още преди изборите.

Това сподели пред БНР Карлос Контрера, определен за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет. Партията ще бъде показана единствено от него в идващия мандат на СОС. Контрера беше и претендент на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София.

Според представителя на ВМРО  на балотажа в София има двама леви претенденти .

Карлос  Контрера изрече мнение, че социологическите изследвания преди изборите са били агитация  и предложи в обществото да се организира сериозен спор за това:

„ Не може да твърдиш непрестанно, че един претендент ще бъде на балотаж, а да се окаже напълно друго, само че да твърдиш, че всичко е тъкмо и изрядно. … Това сигурно е  помогнало на фаворизираните претенденти и е попречило на другите „.

По думите му  локалните избори са били „ борба на твърди ядра , а огромна част от софиянци останаха разочаровани от процеса и не участваха в него, а това е огромен проблем с представителството “.

Контрера уточни, че  ПП-ДБ-„ Спаси София “ са се сложили в изолираност в СОС :

„ Това значи, че  мандатът на Общинския съвет ще тръгне доста мъчно . Предполагам, че ще се стигне до  обстановка, сходна на тази в Народно събрание с избора на ръководител „.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР