ВМРО има решение, че с формации от кръга на ПП-ДБ

...
ВМРО има решение, че с формации от кръга на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Контрера: ВМРО има решение с формации от кръга на ПП-ДБ и на БСП да не работи

ВМРО има решение, че с обединения от кръга на ПП-ДБ и на Българска социалистическа партия няма да работи. Сега изпълняваме своя политическа позиция, взета още преди изборите.

Това сподели Карлос Контрера, определен за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет, по БНР. Партията ще бъде показана единствено от него в идващия мандат на СОС. Контрера беше и претендент на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София. 

Според представителя на ВМРО на балотажа в София има двама леви претенденти.

Карлос Контрера изрече мнение, че социологическите изследвания преди изборите са били пропаганда и предложи в обществото да се организира сериозен спор за това: 

" Не може да твърдиш непрестанно, че един претендент ще бъде на балотаж, а да се окаже напълно друго, само че да твърдиш, че всичко е тъкмо и изрядно.... Това сигурно е помогнало на фаворизираните претенденти и е попречило на другите ". 

По думите му местните избори са били " борба на твърди ядра, а огромна част от софиянци останаха разочаровани от процеса и не участваха в него, а това е огромен проблем с представителството ". 

Контрера уточни, че ПП-ДБ- " Спаси София " са се сложили в изолираност в СОС:

" Това значи, че мандатът на Общинския съвет ще тръгне доста мъчно. Предполагам, че ще се стигне до ситуация, сходна на тази в Народно събрание с избора на ръководител ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР