ВМРО има нов координатор за Варненска област. Това е Петър

...
ВМРО има нов координатор за Варненска област. Това е Петър
Коментари Харесай

Нов войвода пое ВМРО във Варна

ВМРО има нов координатор за Варненска област. Това е Петър Петров, лекар по публични и обществени науки. Той бе показан през днешния ден персонално от ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Красимир Каракачанов на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция в морския град.

Тук съм за регионалната конференция на партията. Целта е номинациите за идните избори 2 в 1, стана ясно от думите на Каракачанов. Имената би трябвало да са изяснени до 30 април. След това ще бъдат подредени листите. Към момента от изявените персони с номинация от Варна е Андрей Слабаков.

Край морето Красимир Каракачанов разяснява и настоящата политическа конюнктура. " Сглобката “ влезе в личния си капан. Главчев стана жертва на упоритостите на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това в този момент не е служебно държавно управление. То не е неутрално, а партийно, като се дефинира от двете партии. Изборите няма да бъдат почтени. Кризата към този момент е конституционна, стана ясно от думите на водача на Вътрешна македонска революционна организация.

Миналата събота на Национална конференция на партията са били избрани насоките за идните избори. Вътрешна македонска революционна организация ще се яви независимо, с необятна гражданска квота, изясни Каракачанов.

Като проблеми, за които партията ще се бори за решаването им, свързани с Варненско, той дефинира довършването на автомагистрала " Хемус “, обходният път на Провадия, належащия нов ферибот на Белослав.

Ние сме опция. Цинизъм е въздушния Шенген. Сервилност от страна на Денков и Габриел и политика на " свалени гащи “, дефинира той работата на " Сглобката “. Икономически идиотизъм е решението България да подари платени реактори на Украйна, а да вади нови пари за други, стана ясно още от думите на Красимир Каракачанов.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация не изключи някогашни депутати на " Възраждане “ да поддържат партията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР