ВМРО и НФСБ се договарят за изборите! Сидеров аут! Това

...
ВМРО и НФСБ се договарят за изборите! Сидеров аут! Това
Коментари Харесай

ВМРО и НФСБ се договарят за изборите! Сидеров аут!

Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се договарят за изборите! Сидеров навън! Това стана ясно откакто през вчерашния ден водачът на НФСБ се разноски персонално до централата на Вътрешна македонска революционна организация и внесе публично писмо за взаимно явяване на идните избори за европейски парламент.

От НФСБ обаче не са отправили такава покана към партия "Атака ", което удостоверява за следващ път, че съдружните сътрудници на Сидеров по всякакъв начин се стремят да го изхвърлят от играта. Съвместното явяване на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация също е под въпрос, защото следва пазарлък за лидер на листата, а и от двете обединения упорстват техен човек да е лидерът на листата.

Остава открит въпросът, този път каква неистина ще измислят, с цел да излъгват гласоподавателите?

От наши източници разбрахме, че са решили да употребяват положителното име на към този момент някогашната групировка "Патриотичен фронт ", хората помнят тази групировка най-много посредством усърдната работа и положителното име на Димитър Байрактаров, който носеше цялата група на гърба си в 43-то Народно заседание.

Наш източник ни загатна, че даже имало готови листовки с имената на обичани от народа лица, които сякаш заставали зад листата на лъжепатриотите.За Сидеров ще бъдат популяризирани пък други листовки, които ще го показват като човек на олигархията, защото вероятно той щял да подписа съглашение с кръвния зложелател на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ партия "Воля " на Марешки.

Въобще представление за гласоподавателя няма да липсва, а по всичко проличава, че и клоуните се приготвят уместно!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР