„ВМРО е против този административен механизъм, който разделя, противопоставя и ...

„ВМРО е против този административен механизъм, който разделя, противопоставя и

Проф. Смоленов: Нужна е сериозна разяснителна кампания за ваксините

„ Вътрешна македонска революционна организация е срещу този ръководен механизъм, който разделя, опълчва и изнервя хората “, разяснява пред бТВ за зеления документ претендент на партията за депутат от гражданската квота и лидер на листата в Смолян - проф. Христо Смоленов.

„ Много преди да се стигне до зеления документ , Вътрешна македонска революционна организация беше първата политическа мощ , която изиска оставката на министър Стойчо Кацаров “, напомни проф. Христо Смоленов.

„ Става дума за огромна покруса , за био тероризъм в световен мащаб “, разяснява той за ковид .Според него би трябвало да търсим местни решавания , само че да мислим световно .

Според Вътрешна македонска революционна организация е нужна доста напрегната разяснителна акция за имунизациите , само че не под бич , а система от култура , изясни проф. Христо Смооленов.

„ В изискванията на липсващи имунизации , с помощта на усилията на ген. Мутафчийски, ние бяхме една от страните с най-малко вреди от ковид по време на първата офанзива . Необходимо е да съвместим просветата с организационни ограничения “, счита претендентът за народен представител от Вътрешна македонска революционна организация .

Източник: fakti.bg