ВМРО е против готвените промени в Закона за здравето за

...
ВМРО е против готвените промени в Закона за здравето за
Коментари Харесай

ВМРО на нож с Валери Симеонов за връщането тютюневия дим: Това е все едно да разрешим на пияни да шофират!

ВМРО е срещу готвените промени в Закона за здравето за връщане на пушенето на публично място, които има намерение да внесе Валери Симеонов през депутатите си от НФСБ. Това стана ясно от коментар на зам.-председателя на ПГ Искрен Веселинов в обществената мрежа, написа Блиц.

Той е разискал самодейността на вицепремиера с сътрудниците си от Вътрешна македонска революционна организация още веднъж да се пуши в заведенията и е безапелационен, че " даже пушачите измежду тях са срещу новото легитимиране на този нездравословен табиет ". Да отмениш възбраната за пушене в заведенията е демонстрация на Стокхолмски синдром, отсече Веселинов, представен от Канал 3.

" Доста години към този момент участвам на разногласия, а и вземам участие в тях, сред двама от водачите на Обединени патриоти – Краси Каракачанов и Валери Симеонов на тематика тютюнопушене. Досега постоянно, въпреки и в прорез с единоначалието във Вътрешна македонска революционна организация, съм подкрепял Валери, че възбраната на тютюнопушенето би трябвало да се съблюдава, а уважаемите другояче пушачи да не се одобряват за естествено събитие, с което сме длъжни да се съобразяваме. Това, че някъде някой нарушава разпоредбите, не е причина тези правила да бъдат отменяни ", счита депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

" Това е все едно да желаяме да се позволи публично използването на алкохол при шофиране, тъй като има някакъв % от хора, които си разрешават да карат пили ", прави сравнението той. " Да се поддаваш на напън, оказван от пушачите, които на процедура ти вредят, е еднакво на това да се припознаеш с хората, които са те отвлекли. Това се назовава Стокхолмски синдром... ", дефинира той държанието на водача на НФСБ и декларира: " Сега стоя в съпротива и на Валери Симеонов, само че пък с позиция ;). Поне не съм самичък ", декларира още Искрен Веселинов в профила си във Facebook.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР