ВМРО е категорично против ново затваряне на държавата. Това заяви

...
ВМРО е категорично против ново затваряне на държавата. Това заяви
Коментари Харесай

ВМРО е против ново затваряне на държавата

ВМРО е изрично срещу ново затваряне на страната. Това съобщи в избирателен дебат в предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия организационният секретар на партията и лидер на листите в 23 МИР София град и 26 МИР София област Юлиан Ангелов, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Ако страната затвори, това ще задълбочи още веднъж икономическата рецесия, аргументира се той. Юлиан Ангелов прикани вместо това да се подхващат съответни ограничения, а най-застрашените групи да бъдат защитени.

Въпросът е ние, като жители, да съблюдаваме ограниченията и да има надзор. Защото когато няма надзор, няма по какъв начин да предотвратим заразяването, каквито и ограничения да се подхващат, уточни кандидат-депутатът от Вътрешна македонска революционна организация. Тази чума е плъзнала в целия свят, България е с най-леките ограничения от предходната година и това е реалност. Българите живеят доста по-свободно, даже спрямо някои наши съседи, подсети Ангелов. Няма политик от ръководещите, който да не каже, че са вземани и неверни ограничения в пандемията – това е нещо, което се случва за първи път и няма по какъв начин да няма неточности, заключи организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация.

И по тематиката ваксини партиите започнаха да вършат агитация и популизъм, установи още Юлиан Ангелов. По думите му няма значение каква е имунизацията – дали съветска или китайска, или някаква друга, значимото е да прави работа и да защищава хората. Спорът, че надали не, в случай че е от една страна – е по-добра, а от друга – не, това е неуместно и непоносимо по отношение на българските жители, безапелационен е политикът от Вътрешна македонска революционна организация. Хората би трябвало да схванат, че е значимо да се имунизират, а страната да направи организация и да обезпечи задоволителен брой ваксини за всеки, който желае. Аз самият още не съм се ваксинирал, не ми е пристигнал редът, само че бих го направил, разкри Юлиан Ангелов.

Организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация прикани политическите сили да се обединят към 10 целта на страната във всички сфери, които да следват, без значение кой ръководи. Ако всяка партия ръководи 3-4 години и взема решение, че целите са едни, а идната идва на власт и ги трансформира, нищо няма да създадем, обърна се към съперниците в студиото Юлиан Ангелов. Основното е да намерим общата идея, без значение кой от коя партия е, другояче след 20 години отново ще си приказваме каква стопанска система да развиваме, предизвести лидерът на листите на Вътрешна македонска революционна организация в 23 МИР София и 26 МИР София област.

Той очерта визията на Вътрешна македонска революционна организация за повишение на приходите и пенсиите в идващия мандат, като продължение на към този момент изпълнените обещания от партията преди четири години.

Ние можем да заявим изрично, че нещата които сме заложили, сме ги изпълнили, подсети лидерът на две листи на войводите. Той посочи уговорката им още веднъж да изпълнят това, което са планували в програмата си за идващия мандат. Завишение на всички пенсии и преизчисляването им, постигане на междинна пенсия от 700 лв. и 2500 лв. междинна работна заплата. В същото време страната да поддържа бизнеса, изключително дребния и фамилния.

Да бъдат отстранени налог „ Дивидент “, налог „ Уикенд “, тъй като в тази рецесия страната би трябвало по всевъзможен метод да оказва помощ на българския бизнес, а не да му пречи с налози. В същото време Вътрешна македонска революционна организация е поредна във визията си, че фамилното подоходно облагане е един обективен тласък, стана ясно от думите на Юлиан Ангелов. Това ни е била тезата и в никакъв случай не сме я променяли.

Държавата да направи по този начин, че да отстрани редица административни спънки пред бизнеса в рецесията, акцентира организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация.

Ако българските жители припознаят Вътрешна македонска революционна организация като една от дребното партии за последните 30 години, дори единствената, която извърши всичките си задължения, мисля, че това е задоволително, с цел да гласоподават за нас. За това, че ние защитихме националния интерес, християнските, фамилни полезности, а не родител 1, родител 2 и татко 3. Ако хората желаят да бъдат нараснали приходите и пенсиите, ние поемаме ангажимент да го осъществим, както направихме през последните 4 години, съобщи лидерът на Вътрешна македонска революционна организация в 23 МИР и в София област и прикани на 4 април хората да гласоподават с № 1 в интегралната бюлетина.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР