ВМРО-ДПМНЕ не приема предложението на премиера Зоран Заев за помирение

...
ВМРО-ДПМНЕ не приема предложението на премиера Зоран Заев за помирение
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ не приема призива на Зоран Заев за помирение

ВМРО-ДПМНЕ не приема предлагането на премиера Зоран Заев за помиряване на политическите партии за насилието в Народното събрание от 27 април 2017 година Опозицията е безапелационна, че щурмът на Народното събрание е политически фиктивен случай, без доказателства, без причини, и че е предопределен за оказване на политически напън, отбелязва електронното издание на македонския вестник " Независен ", осведоми " Фокус ".
" Петдесетина души с месеци са обект на политическо гонене, за Зоран Заев да може да търгува с тяхната независимост, а в подмяна търси поддръжка на съглашението с Гърция за преименуване на Македония. В продължение на месеци хората са арестувани, депутати, художници, елементарни жители са наричани терористи, почтени хора са станали жертва на преследването на Заев. Това ясно демонстрира, че държавното управление - освен за 27 април, само че и за други случаи против хора от ВМРО-ДПМНЕ, води политически хайки, единствено с цел да търгува с тяхната независимост. Неморално и неетично. Това също е обръщение към правосъдната система и прокуратурата, които съдят почтени хора. Те не са терористи ", съобщи генералният секретар на опозиционната партия Игор Янушев.
Според него тези хора се нуждаят от правдивост, а не от политически стимулирани случаи. Той изиска от Заев да се извини на фамилиите за политически напън, упражняван от управляващите.
" Само тогава ще има помиряване. Истината може да спечелва и по тази причина желаеме нова прокуратура, която да проверява всички случаи, в които има съмнение за нарушаване на закона. И която ще проучва независимо обстоятелствата и доказателствата. Тук има опция Заев да потвърди, че е за същинско помиряване и за правдивост без условия. Освободете хората от политическо гонене и от задържане, правдивост за тези хора с гаранция за тяхната хипотеза за непорочност ", безапелационен бе Янушев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР