ВМРО атакува фалшивите новиниПредлагат мерки срещу анонимните сайтове. Една от

...
ВМРО атакува фалшивите новиниПредлагат мерки срещу анонимните сайтове. Една от
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 8 ноември 2018

Вътрешна македонска революционна организация нападна подправените вести


 02-2 Предлагат ограничения против анонимните уеб сайтове. Една от концепциите е Съвет за електронни медии да следи наличието на всички източници, регистрирани като осведомителни.

Мръсна зима отново трови огромните градове


????? –?????? -??????????? Предлагат разновидности, които няма да оказват помощ. От Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Околна среда ” махат най-ефикасната мярка в битката против смога. Потърпевши още веднъж ще са елементарните хора у нас.

Без санкция, в случай че Община е забавила налога за кола


 нови коли коли Данъчен консулт на „Труд“.

На чия страна е съдът – на жителите или…?


 14-01new Преди произнасянето по Тълкувателно дело на Върховен касационен съд, Радан Кънев с правно мнение в отбрана на обвинения Прокопиев – разбор на „Труд“.

Най-скъпи са дребните софийски жилища


 13-01 Купувачите не купуват непременно, а на цената, която могат да си разрешат, споделя Ирена Перфанова, зам.-председател на Национално Сдружение Недвижими парцели, в изявление за „Труд“.

Едмон Дантес от Скопие


 11-01-%d0%ba%d1%83%d1%82%d0%b8 На някогашния министър председател Никола Груевски му следва да влезе в пандиза за две години. Ще се случи ли това и в случай че не, за какво? Президентът Георги Иванов има право да помилва Груевски – разбор на Костадин Филипов.

Винаги влюбена


 32-01-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0 Силует на поетесата Маргарита Петкова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР