Вместо това, особено след , това е партия, която се

...
Вместо това, особено след , това е партия, която се
Коментари Харесай

Кийр Стармър започва конференцията на Лейбъристите с подсилване на междинните избори - но той знае, че трябва да избягва пропуски на всяка цена

Вместо това, изключително след, това е партия, която се пробва да сдържи нервите си - всеки пропуск може да бъде рисково. Лейбъристите знаят, че в този момент не е време за огромни опасности.

Както ми сподели един съдружник в кабинета в сянка: „ Чувствам се по този начин, като че ли ще отида на сватбата на брат ми. Наистина желая всичко да мине добре, само че знам какъв брой елементарно нещата могат да се объркат. "

Това ще бъде добре ръководена спекулация. Излъчваните кръгове ще бъдат строго следени, а страничните събития ще бъдат следени от близко. Както се изрази една високопоставена лейбъристка фигура, „ би трябвало да излъчваме трептения на чакащо държавно управление “.

Партията обаче ще би трябвало да внимава освен за членовете, които се отклоняват от пистата в периферията, само че разберете по какъв начин да избегнете клопките на торите.

Какъв е отговорът на сър Keir на HS2? Лейбъристите няма да се ангажират да трансформират държавните. И могат ли лейбъристите в действителност да обещаят същинска смяна – „ Върнете бъдещето на Англия “ (тазгодишният слоган на партията) – без да харчите пари?

Лейбъристите са упрекнати в пробвайки се да отсрочат правосъдно дело против някогашни чиновници заради опасения от избирателен конфликт

Какъв е отговорът на сър Keir на HS2? Лейбъристите няма да се ангажират да анулират спорното решение на държавното управление за унищожаване на северния крайник. И могат ли лейбъристите в действителност да обещаят същинска смяна?

Ще има напън върху водача на лейбъристите да вложи повече политика в кокала на конференцията, както сподели един народен представител от лейбъристите: „ Има прекалено много блаженство и също дребен подробност. "

Изображение: Сър Кийр Стармър с новия народен представител от Лейбъристката партия за Rutherglen и Hamilton West Майкъл Шанкс

Депутатът предизвести: " Трябва да спрем да приказваме за това по кое време сме в държавното управление. Не върви добре с гласоподавателите. Това, от което се нуждаем, е същинска стратегия, която да обвързва всички нас. "

Сър Кеир беше по-смел през последните седмици, сигурно що се отнася до политиката за Europeand, която на собствен ред отвори той е подложен на рецензии и консервативна партия, която желае да го нарисува като прекомерно непосредствен до Европа.

Един претендент от лейбъристите с интерес към имиграцията ми споделя, че методът на лейбъристите ще бъде „ по-малко трикове, по-разумна прагматична политика, която работи “.

Прочетете повече:
Следвайте последното гласоподаване с програмата за следене онлайн на Sky News
SNP губи междинните избори за Ръдърглен по „ зрелищен метод “
Конференцията на торите провокира нов апел за правила за прекъсване на лъжите на депутатите

Съществува и предпочитание от страна на членовете за най-малко едно кимване в речта на сър Кейр най-малко към визия за жилищата, NHS и разноските за живот.

А какво да кажем за сър Кеир, индивидът? Риши Сунак сигурно се опита да разкрие повече от себе си, като притегли рядко забелязваната си брачна половинка, Акшата Мурти, като. Миналата година водачът на лейбъристите размаха акредитивите си като „ наследник на производител на принадлежности “ – можехме да забележим още един опит да се продаде „ марката Starmer “ на конференцията и електората.

В последна сметка тази лейбъристка конференция ще бъде за отбягване на пропуски и опазване на инерцията и социологическите изследвания зад водача на лейбъристите.

„ Стармър не би трябвало да е брилянтен “, споделя някогашният консултант на Корбин

Рой Хатърсли съпостави лейбъристката „ без опасности “ от 1997 година акция до иконом, носещ ваза Минг през гладък под. Аналогията с вазата Минг се ползва още веднъж през днешния ден.

Конферентната тирада на Keir Starmer ще бъде една от най-важните в кариерата му. Една неприятна тирада може да провали очакванията му да стане идващият министър-председател; добър може да го сложи крачка напред по пътя към номер 10 по това време идната година.

„ Това е първият крайъгълен камък към изборите “, ми сподели един министър от кабинета в сянка, „ би трябвало да покажем можем да поемем тежестта, която идва с властта “.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР