Вместо това два дни по-късно информация излезе от Министерството на

...
Вместо това два дни по-късно информация излезе от Министерството на
Коментари Харесай

Ъндърграундът В Бургас Се Тресе! Нови Арести В Бандата На Страховития Георги Илиев!

Вместо това два дни по-късно информация излезе от Министерството на вътрешните работи.

Задържани са били 12 души. Акцията бе при започване на предходната седмица. Обвинения са повдигнати обаче на четирима. Както БЛИЦ заяви, началник на групата за разпространяване на дрога е 37-годишният Георги Илиев, съгласно държавното обвиняване.

Най-възрастният в бандата е Антон Динев на 39 година Най-младият е на 22 година и това е Минчо Минчев. Четвъртият обвинен – Йордан Стойков, е на 28. Спецсъдът е оставил и четиримата в ареста. Жалба против определението към този момент е постъпила от „ ветерана “ Антон Динев. Вероятно такива ще има и от останалите участници. Окончателно решение – дали да останат в ареста обвинените, би трябвало да вземе Апелативният профилиран углавен съд в четвъртък.

Според обвиняването, групата е работила от началото на 2018 година на територията на град Бургас.

Иззети са били към 1 кг разнообразни типове наркотични субстанции - канабис, метамфетамин, кокаин, хашиш. Открити са 48 растения от рода на конопа, 18 от които били отглеждани в особено оборудвано помещение в къща. При претърсванията са конфискувани още газово оръжие, ножове, палки. А в дома на водача е открита парична сума в размер на 15 490 лева Установено е, че участниците са прибягвали до потреблението на насилствени способи – закани и побои, при реализиране на незаконната активност, заяви още Министерство на вътрешните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР