Вместо ротация - разглобка и оставка. Да си ходят и

...
Вместо ротация - разглобка и оставка. Да си ходят и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова от събор в Сопот: Вместо ротация – разглобка и избори 2 в 1

„ Вместо ротация - разглобка и оставка. Да си вървят и избори 2 в 1. Всеки ден оставане на тази сглобка на власт е нездравословен за България. Не вършат нищо положително за страната и хората “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Сопот, където беше на събор.

„ Посветили са напълно работата на сглобката на споразумяване на постове, партийни калинки в регулатори и законодателство, което опонира на Конституцията. Нищо за хората “,  обвини Нинова.

Тя добави, че моментът е изключително сложен за хората поради повишението на цените от страна на мобилните оператори и на водата.„ Всичко е нагоре. Нищо съответно не се прави за народа, единствено се бият за постове “, сподели соцлидерката.

Корнелия Нинова упрекна ГЕРБ и ПП-ДБ, че не разискват външни политики, а просто спорят за това, кой да излъчи министър на външните работи. „ И двете страни водят външна политика на послушание, на слугинаж, на продажба на националните ползи. Те там са единомислещи “, съобщи тя. Според нея не може смисълът на държавното управление да бъде „ кой ще наклепа другите пред чужденците “.

Нинова уточни, че към момента не са ясни наказванията за „ отлъчените “ общински съветници на Българска социалистическа партия в София и това ще бъде решено на идващото съвещание на партийния народен съвет, защото при социалистите водачът не вземал еднолични решения.

„ Вчера свалихме политическото доверие и декларирахме, че те към този момент съставляват единствено себе си. По създание това, което направиха, съставлява сглобка с ПП-ДБ и ГЕРБ “, сподели тя.

Нинова изясни, че поради многото избори в последните години партията ѝ е подготвена за европейския избор това лято. Тя отхвърли да назове имена, които ще участват в листата на партията за Евроизборите.

„ В момента в цялата партия стартира акция от главните организации, за номинации за изборите. Дълъг развой е, най-малко още месец и половина ще имаме номинации “, посочи Корнелия Нинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР