Вместо поне една от политическите партии да се загрижи реално

...
Вместо поне една от политическите партии да се загрижи реално
Коментари Харесай

Бомба! Обикновен Българин Пред Пенсия Взриви С Това Писмо До Бойко Борисов! Засяга Безброй: Г-Н Премиер, Не Искам Да

Вместо най-малко една от политическите партии да се загрижи действително за фурия на хората – за топлото, за светлото, за здравето и за сметките ни, всички се джафкат и броят какви са „ дебили “, „ комунисти “ и не знам още какви „ отпадъци “. Междувременно не престават политиката на пенсионен геноцид, която с новаторски самоувереност стартира да постанова още общественият министър в предходния кабинет на Борисов – абевеецът Ивайло Калфин.

Докато се репчеха за бюджета, тия дни депутатите одобриха следващото повишение на възрастта и осигурителния стаж при пенсиониране за всички категории труд. От 1 януари 2018 година процентът за всяка година застрахователен стаж в пенсионната формула се усилва от 1,126 на 1,169. Е, аз съм мъж на 52 години, който обезпечават на минимална работна заплата. Това най-простичко значи, че ще работя, до момента в който умра. Ако ли пък ориста не е толкоз милостива и взема че в действителност я доживея тая пенсионна възраст, то сигурно с пенсията, която ще ми отпусне страната, ще би трябвало да се влея в редиците на армията клошари, дето претършуват кофите за отпадък, та нима открият кора плесенясал самун.

Благодаря на всички обичани партии. Благодаря, но никак не желая такава гибел. Моля ви, господин министър председател, вие сте диалогичен човек – слушате и тогава взимате решения. Намесете се и в този момент и предотвратете тази мъка.

Автор: Нено Христов
Източник: retro.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР