Вместо хапче за сън използвайте индийско орехче Безброй хора по

...
Вместо хапче за сън използвайте индийско орехче Безброй хора по
Коментари Харесай

Вместо хапче за сън половин чаена лъжичка индийско орехче

Вместо хапче за сън използвайте индийско орехче

Безброй хора по света страдат от бодърствуване и имат проблеми със съня. Поради бързия ритъм на живот и неправилното хранене, за жалост, качеството на съня също страда.

Нарушаването на съня е доста мъчно и разрушително за организма, защото визира естествения механизъм на покой и регенерация на клетките.

Това може да докара до непрекъснат апетит и предпочитание за нездравословно хранене, което е обвързвано с други психологични и физически медицински положения.

Ето изискванията, които могат да доведат до проблеми със съня:
болки в шията и гърба
тревога и меланхолия
заболяване на щитовидната жлеза
астма
алергични реакции
проблеми със стомаха
артрит

Нарушенията в съня могат да бъдат породени и от някои действия преди лягане като алкохол, кофеин, никотин, калорична и гореща храна.

Лошото качество на съня се отразява на метода ви на живот и може да усили риска от тревога и хипертония.

Това са типичните признаци за нарушавания в съня:
стрес и тревога
слаба памет
слаба централизация
нараснала отмалялост денем
нервност
отмалялост

Индийско орехче
Тази фалшификация най-често се употребява за детоксикация на организма, защото оказва помощ за по-лесно асимилиране на храната, облекчава дискомфорта, усъвършенства имунната система, усъвършенства качеството на кожата и кръвообращението.

Въпреки всичко, с изключение на всички тези изгоди, индийското орехче има леко утешителен резултат, което може да се употребява дейно, когато става въпрос за нарушавания на съня.

Смесете половин чаена лъжичка смляно индийско орехче в чаша топла вода. Консумирайте това средство 4-5 часа преди лягане. По предпочитание прибавете и чаена лъжичка мед.

Вижте още: Цялостно разчистване на червата и решение на казуса със запека

Забележка: индийското орехче, сходно на някои други подправки, съдържа миристицин, съставна част, която работи като опиум. Не се употребява всекидневно, нито в огромни количества, защото може да аргументи интензивен пулс, дезориентация, повръщане, изпотяване, замаяност.

Безопасна доза: 1-2 mg/kg телесно тегло.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР