Вместо дърва със сандъчета от боеприпаси се отопляват жителите на

...
Вместо дърва със сандъчета от боеприпаси се отопляват жителите на
Коментари Харесай

Шок! В монтанско село се отопляват не с дърва, а със...

Вместо дърва със сандъчета от муниции се отопляват жителите на монтанското село Горни Лом, написа BulNews.bg. Новото управление на цех Миджур, където при гърмеж преди 3 години починаха 15 души, към този момент е с нов притежател - „ Миджур Манеджмънт Кънстракшън " ЕООД. Управител е някогашният кмет на Лом и полицейски началник Иво Иванов.

И преди нещастието, която изпепели служащи сме се грееели с тези сандъчета, цепим ги като дърва и бумтят в печките, похвали се дядо Илия. Преди обаче ги заплащали алегорично, а в този момент им ги дали гратис. Намеренията на новия притежател са да стартира производството на патрони, което няма да е рисково, само че към момента нямат позволение.

В момента в завода по разчистителни и строителни действия работят 32 – ма души. На територията на барутната фабрика към момента са останалите от предходния притежател необезвредени противопехотни мини. Заради опасенията на хората от различен случай, кметът на община Чупрене, на чиято територия е предприятието, подаде сигнали до две министерства- до министрите на защитата и на вътрешните работи. Уверението, е че са взети изключителни ограничения за сигурност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР