Вместо да й предложи нещо ново и различно и добре

...
Вместо да й предложи нещо ново и различно и добре
Коментари Харесай

Златка И Благой Този Път Наистина Се Изложиха Здравата! Кой Би Предположил!

Вместо да й предложи нещо ново и друго и добре печелившо Злати приобщила пишман футболиста към стилната си линия. Двамата толкоз изпаднали материално, че се съгласили да популяризират менте облеклата на другарка на Русата Златка.

Без да се замисли влюбените гълъбчета мигновено нахлузили репликите с пай ръкав. Тениските били сякаш от известната марка „ Баленсиага ”, само че се продавали за скромните 35 лв. броя.

Най-вероятно Благо и Златка Райкова са получили хонорар за рекламата, единствено че той бил незабележим, защото и цената на облеклата не била въобще висока.

Двамата почнали връзката си с ангажимента да дадат мощен старт на бизнеса и на рекламната акция. Затова и заживели дружно в жилището на Злати в квартал „ Манастирски ливади ”.

Злати се блазнела от мисълта, че футболистът е атрактивна персона и двамата ще печелят точно заради този факт, написа " Разкрития ". Но с днешна дата нашареният ритнитопковец само живее на гърба на гаджето си и се е хванал за нея като удавник за сламка, без да прави нищо.

Двамата се загаджиха още на сцената на шоуто „ Като две капки вода ”. На сцената някогашното й към този момент гадже Георги Валентинов й предложи брак пред цяла България. Русата Злати сякаш одобри, само че бързо му изневери зад кулисите с брата на артиста Борис Дали – Велизар.

След като разбра какви ги е правила годеницата му ММА боецът се раздели с нея. Блондинката обаче дълго време не остана на изсъхнало и незабавно се метна в обятията на серийния любовчия. Мнозина не имат вяра, че връзката им ще продължи дълго и щастливо.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР