Вместо да уточни какви работни места иска да съкрати, ДеСантис

...
Вместо да уточни какви работни места иска да съкрати, ДеСантис
Коментари Харесай

ДеСантис иска да съкрати 1000 работни места, но иска 1 милион долара, за да съди заради футболното пренебрежение на щата Флорида

Вместо да посочи какви работни места желае да редуцира, ДеСантис отдели повече време, наблягайки минали достижения и оплаквайки решението да изключи непобедената Флорида Seminoles на Държавния университет от плейофа на колежанското футболно състезание.

ДеСантис сподели, че желае $1 милион, с цел да разреши на FSU да съди комитета на колежанския футболен плейоф, макар че шампионатът ще бъде решен месеци преди утвърждението на бюджета.

„ Моят първокласник, моят петокласник и моето дете в предучилищна възраст... всички те са „ ноули “ и са огромни почитатели и вършат томахавка и не бяха щастливи “, сподели ДеСантис. „ Ще заделим 1 милион $ и ще оставим чиповете да паднат, където могат. “

DeSantis също по този начин предлага над 1 милиард $ данъчни облекчения, в това число повтаряне на ваканции за налог върху продажбите за учебни и ураганни доставки и за развлекателни действия.

Препоръката на DeSantis е просто предложение към законодателния орган, който ще стартира годишната с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР