Вместо да свалят обвинения срещу богаташа Васил Божков, той вероятно

...
Вместо да свалят обвинения срещу богаташа Васил Божков, той вероятно
Коментари Харесай

Изненадаха Васил Божков: Няма да падат обвинения срещу Черепа!

Вместо да смъкват обвинявания против богаташа Васил Божков, той евентуално ще се снабди с нови, научи Lupa.bg. Наскоро пред медията юристът му Георги Гатев сподели, че чака забавни събития, като наш публицист разбра, че се очаквало да падат обвинявания, поради очевидци, които са си отдръпнали показанията поради боязън. 

Обръчът около Черепа се стяга все-повече обаче, откакто последните дни стана ясно, че го проверяват за убийството на Алексей Петров. Тази информация публично не е доказана на никое място, само че се счита, че става дума за грузински наемници, на които са засечени връзки с Васил Божков. Същите чужденци бяха засечени в София с баровски Ролс Ройс, цялостен с оръжие. 

Lupa.bg научи, че по убийството на Алексей Петров - Трактора са засечени от очевидци двама души, които говорили на съветски език. Ченгетата обаче пазят в цялостна загадка резултатите от записите на камерите, на които се допуска, че е открито и транспортното средство, с което са се движили убийците на Трактора. 

Страх от Черепа 

При повторните разпити доста от очевидците против Васил Божков са дали " заден ход " и са декларирали, че не си спомнят с акуратност какво се е случило. Това нанесло сериозен удар на прокурорите, които по-скоро от дебелоглав не прекратявали към момента досъдебни производства против хазартния необут. 

Lupa.bg научи, че юристът му чака единствено обвинителите да правят отстъпка крачка обратно, с цел да изиска цялостно освобождение на хазартния необут. В момента Васил Божков пуши пура след пура под домакински арест. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР