Вместо да си пуши пурата в частен самолет, Хампарцумян се

...
Вместо да си пуши пурата в частен самолет, Хампарцумян се
Коментари Харесай

Той бе най-богатият банкер в България, сега лети с нискотарифната „Уиз еър“

Вместо да си пуши пурата в частен аероплан, Хампарцумян се реди на опашка като простосмъртен пътник

Банкерът Левон Хампарцумян и брачната половинка му отлетяха за Сицилия. Но не с частен аероплан, с каквито пътуват други родни банкери, а с полет на нискотарифната самолетна компания „ Уиз еър “, написа „ Уикенд “.

Те почтително се наредили на опашката измежду простосмъртните пасажери. По какъв мотив двамата пътуват за италианския остров не е ясно, само че евентуално престоят им там няма да е дълъг, защото и двамата отлетяха с ръчен багаж.

До май 2019 година Хампарцумян бе основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на най-голямата анка у нас - „ УниКредит Булбанк “, ръководител на Асоциацията на банките в България /АББ/ и член на УС на БОРИКА. През 2010 медиите писаха, че Левон Хампарцумян получава най-високото заплащане измежду банкерите в България -  1,2 милиона евро на година. Преизчислено в български левове, това прави по 200 хиляди на месец. Сумата била с платени налози и се получавала чиста от топбанкера. Хампарцумян употребил и спомагателни обществени и бонус пакети.

Днес топ банкерът продължава да е публично деен и да изрича позицията си по настоящи въпроси. Преди седмица, по Евро нюз България, специалистът изрази мнение, че концепцията на финансовия министър Асен Василев, станала известна като „ донос – бонос “, е наивна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР