Вместо да се труди сред народа, и той май е

...
Вместо да се труди сред народа, и той май е
Коментари Харесай

Делян Пеевски става нов човек

Вместо да се труди измежду народа, и той май е тръгнал да става естествен народен представител

Делян Пеевски показва изключителна грижливост в 49-ото Народно заседание . Санкционираният за корупция от Съединени американски щати и Англия предприемач и политик от Движение за права и свободи участва на съвсем всяко пленарно съвещание – нещо, което не можеше да се види в предните парламенти. Тогава Пеевски не се вясваше с месеци и даже с години и в действителност се водеше народен представител единствено на книга. Обяснението бе, че националният представител не е подобен единствено по време на пленарни съвещания, а Пеевски имал доста работа измежду хората в изборните си региони . В настоящия парламент, наподобява, депутатът от Движение за права и свободи е трансформирал тактиката . Вместо да се труди измежду народа, и той май е тръгнал да става естествен народен представител.

Днес съгласно обещанието Движение за права и свободи предложи Пеевски да бъде изключен от Комисията по конституционните промени, с цел да не провокира напрежение в договарянията за поправките в главния закон. Вместо това могъщият народен представител бе вкаран в Комисията по правни въпроси. Следобед тя даже имаше съвещание и, за изненада, на него се яви самият Делян Пеевски. Това не се бе случвало с години. Ако въобще в миналото се е случвало.

При предходното си депутатстване Пеевски не бе препоръчан за член на нито една комисия. А в по-старите парламенти той в никакъв случай не се явяваше на съвещанията на помощните парламентарни органи,  на които бе член.

Делян Пеевски въпреки всичко през днешния ден не остана до края на сбирката на правната комисия. Той не взе думата по обсъжданите законопроекти, само че взе участие в две-три гласувания, поговори си с депутатите към него, пи кафе и излезе след към час.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР