Вместо да се подмлади, след като си взе млада булка,

...
Вместо да се подмлади, след като си взе млада булка,
Коментари Харесай

Годжи рухна –  музикантът се състари и отпра огромно шкембе


Вместо да се подмлади, откакто си взе млада младоженка, Годжи рухна тотално. Той се състари за раз време и към този момент наподобява на занемарен чичка от улицата.

 

Факт е, че не е първа младост, само че пък и не е толкова изнемощял – на 53 година е, а наподобява с най-малко още 20 от горната страна. От изявите му в обществената мрежа излиза наяве, че е надебелял с най-малко 10 кг, а и кожата на лицето му е увиснала крепко.

 

Мнозина от феновете му сочат, че не наподобява на себе си и го поучават да се вземе в ръце. Те не могат да повярват, че звезда от неговия сан наподобява толкоз зле.

В същото време хора от близкото му обграждане настояват, че ошишкването му е вследствие на персонални проблеми с жена му Надежда Дончева.

 

За никого не е загадка, че преди два месеца тя удари банкрут и се наложи да затвори двата си магазина за антикварни предмети и биопродукти. Цените на продуктите й бяха прекомерно високи за Северозапада и галериите й хлопнаха кепенците.

 

След като се ожениха с Надежда, Годжи публично се изнесе да живее във Враца, където купи просторна къща, в която пораства щерка им. А и по този начин има опция да е по-близо до майка си, която е към този момент в преклонна възраст и постоянно има потребност от помощ.

 

След един бракоразвод и голям брой несполучливи връзки зад тила си, Годжи най-сетне се кротна до Надя. Очевидно финансовите й несгоди са се отразили отрицателно и на него, поради какъв брой се е запуснал и е налял солидно шкембе.

 

Припомняме, че 5-годишната му щерка Цвета е третото му дете, защото има двама сина от първия си брак. И двамата са тръгнали по стъпките му, с което Годжи се гордее.

През годините музикантът съумял да резервира другарски връзки с първата си брачна половинка Даниела.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР