Вместо да се изравни по точки с Атлетико Мадрид на

...
Вместо да се изравни по точки с Атлетико Мадрид на
Коментари Харесай

Голяма глупост провали Валенсия срещу последния

Вместо да се изравни по точки с Атлетико Мадрид на второто място, Валенсия позволи непредвидена загуба при гостуванто си на новобранеца Лас Палмас. Тимът на Марселино отстъпи с 1:2, а за провалянето има и съответен провинен в лицето на Габриел Паулища. Бразилският бранител освен направи дузпата, от която домакините осъществиха победния гол, само че си разреши да наскърбява рефера Хосе Мунуера и разумно бе изпъден. В края на дуела червен картон получи и другият централен бранител на " лос че " - рубен Везо.

В началото на годината двата отбора се срещнаха за Купата на краля и Валенсия продължи без никакви проблеми. " Прилепите " имаха мач от шампионата и в средата на седмицата, когато обърнаха Алавес с 2:1 на " Местайя ". Титулярните си места от този дуел резервираха единствено Мартин Монтоя и Жофри Кондогбия. Капитанът Даниел Парехо бе осъден и в негово неявяване лентата взе Родриго Морено.

Лас Палмас беше в серия от три следващи загуби, последната от които със звучното 0:6 от Жирона. Тимът от Канарските острови обаче се възползва от шанса си и надделя един от водачите, като по този метод се измъкна от дъното в класирането.

Валенсия поведе рано и се сътвори усещане, че елементарно ще стигне до успеха. В 5-ата минута Начо Хил центрира от корнер и Санти Мина с глава простреля Леандро Чичизола. Секунди преди този момент при идентична обстановка Мина не съумя да открие резултата, само че от втория опит не сбърка.

Гостите пропуснаха да нанесат втори тежък удар в 16-ата минута, когато още веднъж Санти Мина бе на стрелкова позиция, само че гредата избави Лас Палмас. Островитяните дадоха отговор на предизвикването и в 20-ата минута изравниха след съвършена композиция. Джонатан Кайери смъкна топката с гърди към Жонатан Виера и неговият изстрел не остави късмет на Нето.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Примера дивисион 20 кръг, събота 20 януари  Лас Палмас 2:1краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР