Вместо да се говори за съставянето на редовно правителство, което

...
Вместо да се говори за съставянето на редовно правителство, което
Коментари Харесай

И Илияна Йотова съзря заговор срещу държавата

Вместо да се приказва за съставянето на постоянно държавно управление, което да реши проблемите на хората, се готви - във вътрешнополитически външнополитически проект . Това съобщи пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

Йотова е очаквала да се сформира, макар сложната политическа седмица. Това е единствено фасадата, зад която са се крили същинските планове, посочи тя, която не може да каже какъв ще е резултатът от скандалните записи. Говори се по тази причина по какъв начин би трябвало да бъде превзета страната в публикуваните записи. Много деликатно би трябвало да бъдат оценени посланията на Кирил Петков и Асен Василев . Чест му прави на Денков, че стои на страни от всичко, което се случва, разяснява Йотова.

По думите й огромният отсъстващ в диалозите сред партиите са българските жители. Не се приказва за бюджет, за приходи, за инфлация, посочи тя.

Според нея нищо положително не чака България с дискредитирането на европейските институциите в з, публикувани от Радостин Василев. Дъждът от телефонни позвънявания, които е получил Кирил Петков не чака нищо положително България, предизвести вицепрезидентът.

Тя добави, че президентът прецизно съблюдава конституционната процедура и по кое време ще даде вторият мандат за сформиране на държавно управление е в неговите пълномощия. Кой се опасява от това, че не е бил даден вторият мандат в първите 24 часа, откакто бе върнат първия мандат за сформиране на държавно управление, запита още Илияна Йотова.
 След теча - нова обстановка, съгласно Биков, и
След теча - нова обстановка, съгласно Биков, и " с нас ала-бала няма да си вършат "

От какво да ни е боязън, от какво да го е боязън Борисов?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР