Вместо да е лъчезарна и весела след като й повериха

...
Вместо да е лъчезарна и весела след като й повериха
Коментари Харесай

Изнервена, Гала цъфна в „На кафе” след Нова година

Вместо да е лъчезарна и радостна откакто й повериха основната роля в новогодишната стратегия Гала се появи в ефир очевидно кисела и в неприятно въодушевление. Тя се е срещнала с убийствените мнения на феновете по собствен адрес за занимателното предаване „ Гала вечер с Нова ”. Не можа да скрие яда си и си го изкара на Елизабет Методиева. На която се падна да покаже какво се е случвало зад камера по време на фотосите на новогодишната стратегия.

Иначе от медията бяха заложили на Валери  Божинов като ко водещ на русокоската. Само, че Божигол бе всичко друго, само че не и занимателен. Липсваха неговите култови  бисери, които публиката очакваше, само че той бе единствено комичен и шоу не се получи.

А Гала като централна водеща  се снабди с много насмешки. В репортажа на Елизабет, който излъчиха за феновете се видя, че Софи Маринова, която завладя микрофона съумя да надрънка доста нелепости. Подкрепяна в един глас от Коцето и Преслава. Константин бе сниман по какъв начин не стопира да се гаври с Божинов. Който се почувства неловко от нелепите бъзици на чалгаря.

На Гала обаче й стана неловко да види още веднъж неуспеха си. Тя стартира да не съблюдава сюжета и думите на Методиева започнаха да увисват във въздуха. Елизабет се ядоса и се скара на шефката си: „ Да си  вземам сюжета и да си потеглям! ”. Всички видяха по какъв начин Гала й скъса нервите.

Блондинката засече репортерката, че за в този момент няма планове да я сменя, само че ще се замисли по тоя въпрос. И добави, че тези звезди, за които споделя какви ли не мълви в „ На кафе ” са й другари и е наясно какво се случва с тях, само че няма да го каже тъй като се има за дискретна.

Автор: vihrogon.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР