Вманиачената по автомобилите Германия може и да е известна със

...
Вманиачената по автомобилите Германия може и да е известна със
Коментари Харесай

В Германия проверяват автомобил, развил скорост от 417 км/ч

Вманиачената по колите Германия може и да е известна със своите автомагистрали без ограничавания на скоростта, само че съмненията, че чешки предприемач се е движил по сектор от автомагистрала с 417 км/ч, са довели до проблеми с локалните правоприлагащи органи.

Прокуратурата в Щендал, северната провинция Саксония-Анхалт, заяви, че е почнала следствие на евентуална противозаконна конкуренция по отношение на случая.

Богатият притежател на състезателен автомобил от Чешката република разгласява в YouTube видеоклипове от шофирането с Bugatti Chiron, с което притегли вниманието към случая.

" Благодарим на Бога за сигурността и положителните условия ", написа Радим Пасер в описанието на видеото в канала си.
Какво да направиш с 15-те минути, които завоюва, карайки с 200 km/h
Започвамe този текст, а по пътя към този момент си мушнал най-малко две енергийни питиета, няколко кафета и коли, изкъртил си уредбата с " Антилопа ", а...
Прочети повече
Някои от видеоклиповете демонстрират виртуален скоростомер, който доближава 417 км/ч на сектор от автомагистрала сред Берлин и Магдебург, западно от столицата.

Въпреки че записите са направени в средата на предходната година, видеоклиповете са оповестени в интернет едвам неотдавна и от този момент са гледани милиони пъти.

В отговор на мненията, съгласно които шофирането е било безконтролно и рисково, Пасер съобщи, че е имал " добра видимост " и акцентира спирачните благоприятни условия на своето Bugatti.

Пътната полиция стартира следствие, откакто „ подвигът “ беше необятно отразен в разнообразни медии.

Резултатите бяха предадени на прокуратурата, която стартира правна оценка на случая.
Колко нови коли купиха българите през предходната година?
Миналата година бе тежка за автомобилния пазар в Европа. Въпреки ниската база през 2020 година, продажбите на нови коли регистрират спад от...
Прочети повече
Според Наказателния кодекс независимото шофиране може да бъде класифицирано като неразрешено съревнование, в случай че лидерът " напредва с несъобразена скорост и по метод, който жестоко нарушава разпоредбите за придвижване и е неразумно ".

Министърът на превоза на Германия Фолкер Висинг осъди държанието на лидера, като означи, че въпреки да няма ограничаване на скоростта, автомобилът постоянно би трябвало да бъде " под надзор ".

Други използваха случая, с цел да се разгласят в интерес на въвеждането на законово ограничаване. Пред списание " Шпигел " министър председателят на провинция Долна Саксония Щефан Вайл съобщи, че има " доста основателни аргументи " за ограничение на скоростта по автомагистралите, в това число съображения за околната среда и сигурността.

 



Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР