Влюбваме се и започваме да живеем с някого, но бързо

...
Влюбваме се и започваме да живеем с някого, но бързо
Коментари Харесай

Тайната разкрита: Ето как да превъзпитате един мъж

Влюбваме се и започваме да живеем с някого, само че бързо разбираме, че той не е тъкмо подобен, за какъвто сме го помислили първоначално. За благополучие, има излаз – просто научете по какъв начин да превъзпитате своя мъж!

В началото на връзката всеки се пробва да покаже най-хубавата си страна: всички дефекти са деликатно маскирани, а най-хубавите черти се акцентират нон стоп. За благополучие или за жалост, това не може да продължи дълго време. Не след дълго всичко, което сътрудниците толкоз интензивно са се опитвали да скрият един от различен, става прекомерно явно.

Често сходна рецесия настава след година или две: интервалът на „ мелене на характерите “ от дълго време е завършил и всички най-грозни привички лъсват като въшка на чело.

И тогава някои просто се разделят, разкрили че са неспособни да се примирят с минусите на колегата си. Случва се и единият сътрудник се пробва да се помири с неприятните привички на другия, само че последния да не желае да направи компромис.

Има и по-рационален вид – да не чакаме, до момента в който всичко се подреди, а да вземем нещата в свои ръце и да превъзпитаме половинката. Тоест, да го убедим да се откажат от навиците, които пречат на съжителството.

Какви способи ще ви оказват помощ да превъзпитате всеки мъж без кавги?

Без писъци и викове

За да превъзпитате мъжа, не е нужно да преминавате към писъци и викове. Едно, че сходно държание е досадно, второ, че приказва за изтощение. По предписание тази техника не работи и единствено нервира съперника повече, тъй че забравете за този способ. Научете се да изразявате мислите си без да викате и ще бъдете разбрани доста по-бързо, написа happy-woman.bg.

Подберете верния миг

За да не са напразни напъните ви, за „ превъзпитание “ би трябвало да можете да изберете подобаващия миг. Не правете грешката да се нахвърляте върху мъжа си с морализиране след тежък работен ден, тъй като, в най-хубавия случай, той просто ще пренебрегва вашите мнения. Но може и да стане по-зле - да се затвори в себе си, тъй като нарушавате персоналното му пространство. Ето за какво, преди да пристъпите към превъзпитание, би било потребно да се уверите, че никой не е съумял да скапе настроението му. В противоположен случай рискувате да загубите опцията да говорите с мъжа си дълго време.

Ако изберете подобаващия миг, когато мъжът е в положително въодушевление, тогава ще можете да го убедите да направи компромис доста по-бързо и по-лесно. А това доста ще усили възможностите ви за триумф. Освен това, един спокоен диалог няма да даде на мъжа учредения за съмнение и всичките ви опити да манипулирате сродната си душа ще останат незабелязани. Ако, в противен случай, викате, ругаете и оказвате напън върху определения, той може да се съпротивлява просто като възмездие, от дебелоглав: мъжете не обичат, когато дамите се пробват да ги управляват непосредствено.

Трикът с хваленето

За да продължат да ви радват резултатите от вашето „ превъзпитание “, ще би трябвало да прибегнете до дребен трик. Мъжът ще бъде доста по-склонен да се съгласи с вашите условия, в случай че от време на време го хвалите. Но и тук би трябвало да знаете мярката: не би трябвало да организирате ваучър за всяка измита паница или изнесен отпадък. Подобен метод може да докара до противоположния резултат: в случай че мъжът разбере, че непрекъснато го хвалят даже и единствено за дреболии, той няма да има тласък да се опита да реализира освен това.

Ако се научите по какъв начин вярно да хвалите, резултатът няма да закъснее: когато мъжът види насладата ви, мотивацията му ще се усили.

Дори в случай че първоначално вашата половинка не успее от раз, отново продължете да хвалите - това ще му помогне освен да се отърве от пристрастяването, само че и да развие воля.

Е, както видяхме, има способи да превъзпитате един мъж. Но преди да започнете би трябвало да помислите за какво въобще имате потребност от това.

Едно е, когато навиците на обичания човек са в действителност непоносими - да вземем за пример, той непрекъснато пуши, а вие сте алергични към цигарен пушек, а напълно друго е, когато просто желаете да „ нагодите “ мъжа, тъй че да ви бъде по-удобен. Ако вашият случай е от втория вид, може би е по-честно да се разделите и да намерите някой, който дава отговор по-добре на условията ви.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР