Влюбвали ли сте се в някого, който сякаш е пълна

...
Влюбвали ли сте се в някого, който сякаш е пълна
Коментари Харесай

Противоположностите се привличат: Вярно ли е наистина това в любовта? – част 2

Влюбвали ли сте се в някого, който като че ли е цялостна ваша диаметралност? Вижте какви могат да бъдат негативите от сходна връзка и защо би трябвало да внимавате.

Както се споделя „ монетата има две страни “ и откакто в от това двама сътрудници с противоположни персони да имат връзка, в актуалната ще се спрем върху проблемите на сходен вид взаимоотношения. Разбира се, не би трябвало да забравяме, че всяка двойка е друга и триумфът на връзката се базира изключително доста на зрелостта и метода на двамата сътрудници.
Негативи от връзката с ваша диаметралност   Необходими са повече старания, с цел да бъдете в синхрон
Поддържането на връзка с ваша диаметралност безспорно е доста по-трудна задача, в сравнение с поддържането на връзка с някой човек, който е доста подобен на вас самите. Необходими са повече старания, с цел да се приспособите даже първоначално, както и да постигнете синхрон по-нататък във връзката. И двамата сътрудници би трябвало да могат да поддържат връзка добре, както и да бъдат търпеливи, в случай че желаят тези връзки да сработят. Понякога лечението за двойки може да бъде асистент.
Може да имате по-чести спорове
Ако сте доста разнообразни от вашия сътрудник, това може да докара до по-чести спорове и неразбирателства посред ви. Разрешаването на тези спорове още веднъж зависи от равнището на сполучлива връзка. Въпреки че разликите могат да бъдат потребни, прекалено много разлики могат да основат спор и да затруднят доближаването сред сътрудниците и цялостния напредък на връзката. Когато самостоятелните цели и полезности не са съгласувани, капацитетът за спор във връзката се усилва.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР