Влюбеният мъж се разпознава по определени знаци! Как да разберете

...
Влюбеният мъж се разпознава по определени знаци! Как да разберете
Коментари Харесай

Как се държи влюбеният мъж според зодията му?

Влюбеният мъж се разпознава по избрани знаци!

Как да разберете дали един мъж е влюбен или не? Повярвайте ми, когато човек е влюбен, можете да го видите незабавно – посредством жестове, взор, интонация. Разбира се, всеки мъж е самостоятелен и доста фактори могат да повлияят на държанието му.

За да разберете дали мъжът в действителност е влюбен във вас, би трябвало да вземете поради всички нюанси.

Овен
Ако усети, че дамата го харесва, той няма да губи време и незабавно ще стартира да я ухажва, да й подарява дарове и прави изненади. Овните демонстрират пристрастеността си в леглото, постоянно са подготвени да опитват и сами да предизвикват фамилиарност. Овните са доста егоистични, в секса се грижат за личните си потребности и в случай че едно момиче не харесва нещо, би трябвало да го каже непосредствено.

Телец
Те са доста скромни и могат дълго време да крият същинските си усеща. Телецът се опасява от отменяне, по тази причина постоянно работи внимателно. Показва внимание, като прави неочаквани секрети дарове или букет без автограф. Жената ще може да дефинира дали мъжът Телец я харесва, в случай че се отнася към нея другарски и се пробва да й помогне по всевъзможен вероятен метод. Жената би трябвало сама да направи първата крачка. Телецът се стреми към сериозна и дълга връзка, в леглото обича дългата любовна игра, постоянно споделя нежни думи, изпитва обвързаност към избраницата си, тъкмо както и към две или три любовници.

Близнаци
Тези момчета са общителни, умни, любознателни и елементарно се влюбват. Те избират да прекарват повече време с дамата, само че не показват ясно възприятията си. Влюбеният мъж ще се концентрира върху личния си външен тип. В секса такива момчета са неуморни, обичат да опитват, да играят ролеви игри и да посещават секс магазини. Те не могат да бъдат наречени правилни сътрудници, те могат да демонстрират топли усеща към няколко девойки едновременно. Тяхната годеница би трябвало да бъде подготвена да опитва в леглото.

Рак
Това са съществени момчета, които избират да построяват мощни връзки, по тази причина избират девойки със сходни житейски възгледи. Такива мъже в никакъв случай не оставят дамите в сложни обстановки и ги поддържат във всичко. В наличието на противник стават по-активни. Те постоянно са лоялни към партньорката си, в секса се държат сдържано. Мъжете Раци са доста привързани към майка си, тъй че техните съпруги би трябвало да поддържат положителни връзки със свекърва си.

Лъв
Тези момчета вършат всичко допустимо, с цел да подчертаят своята царственост и вземат решение да признаят любовта си единствено на тези девойки, които самите демонстрират интерес и почитание към тях. Тяхната годеница не трябва да ги подлага на критика. Лъвовете обичат да приказват за своите заслуги и достижения. Влюбеният мъж подарява скъпи дарове и провежда пътешествия. В секса, постоянно са егоистични. Ако едно момиче желае да промени нещо, задоволително е просто да каже на колегата си какво би желала, не забравяйте да го похвалите и да му благодарите за разбирането. Лъвовете са доста надеждни и лоялни сътрудници, те отдават желание на тези девойки, които възхваляват достолепието им.

Дева
Спокоен, прагматичен, малко загадъчен. Такива мъже са взискателни към дамите, само че в това време се държат доста нежно. Прекалените им условия към партньорката, от време на време им пречат, само че в случай че се влюбят, тогава те се отнасят с боязън и грижа, дават дарове и вършат изненади, постоянно са правилни и лоялни. Ако първият опит в секса е несполучлив, това може да способства за развиването на комплекси, защото в леглото такива мъже са сковани и не демонстрират самодейност. Ако опитът се окаже сполучлив, тогава те се разкриват като привързани любовници, подготвени да носят избраницата си на ръце.

Везни
Те имат дейна житейска позиция и когато се влюбят, тази интензивност единствено се усилва. Везните са в положение да реалокират планини за обичаната си. Такива мъже са подготвени да се трансформират поради нея, в случай че тя не е капризна и комуникира с лекост. В секса те се държат извънредно, избират дългата въведения, ценят естетиката на женското тяло и са подготвени за рационални опити. Те избират умни и самодостатъчни дами за сътрудници.

Скорпион
Те са съществени и рационални, избират си сътрудник деликатно и без доста страсти. Ако подобен мъж се влюби, той ще се опита да прекара оптимално време със своя обект на боготворене. Той няма да приказва намерено за възприятията си, тъй като избира да работи съгласно личната си тактичност и ще се разкрие в случай че е сигурен, че партньорката му подхожда. В леглото Скорпионите са същински любовници и знаят по какъв начин да угодят на дамата. По природа са моногамни и са подготвени да живеят с една жена през целия си живот.

Стрелец
Влюбеният мъж показва своите усеща, колкото и да е необичайно, с цялостно безразличие. Те не оказват помощ на дамите в сложни обстановки, не ги изненадват с дарове и не демонстрират страсти по никакъв метод. Затова дамите би трябвало да схванат, че в случай че Стрелец ги пренебрегва, той несъмнено е влюбен! Ако една жена харесва Стрелец, тя би трябвало да направи първата крачка. Стрелецът избира тези дами, които имат сходни на техните възгледи. По време на секса, момичето би трябвало да показва какъв брой е значим сътрудникът за нея. Ако почувства равнодушие, тогава няма да има секс. Стрелците са отворени за всичко ново.

Козирог
Те се стремят да построяват дълготрайни връзки и постоянно се държат собственически. Според тяхното схващане, в случай че харесват жена, тогава тя автоматизирано им принадлежи. Такъв сътрудник постоянно ще управлява обичаната си и за него е значимо нейното държание да е мощно морално. По време на ухажването, Козирозите забавляват избраницата си с истории от живота им, само че също по този начин са способни да слушат деликатно.

За да завладеят една жена, те са подготвени да трансформират личното си държание, само че в случай че тя се окаже единствено флиртаджийка, Козирогът бързо ще загуби интерес. В леглото представителите на този знак са доста деликатни и се опасяват да не бъдат употребявани и излъгани, те в никакъв случай няма да изградят връзки с дами, които ги толерират в името на финансовото богатство. Партньорката им би трябвало да бъде сензитивна и деликатна. Доказването на нещо на Козирог е неефикасно, това единствено ще утежни обстановката и ще го направи още по-подозрителен.

Вижте още: Сочен ябълков сладкиш

Водолей
Водолеите обичат да изненадват и даже да шокират своята обичана. Възможно е да разберете дали подобен мъж е влюбен по държанието му – в този случай той елементарно ще показа най-съкровените неща. Хората, които не ги интересуват, в никакъв случай няма да станат част от живота им. Мъжете Водолей са безумно ревностни, макар че явно не демонстрират никаква експанзия, само че неумишлено се раздават изцяло. Те са правилни и няма да се трансформират. В леглото влюбеният мъж демонстрира деликатност, само че духовното единение с колегата е от по-голямо значение.

Риби
Имат собствен личен светоглед и се нуждаят единствено от разбираща жена. Ако се влюбят, обгръщат дамата с вниманието си, дават й дарове и приготвят всевъзможни изненади. В леглото те също обръщат доста внимание на партньорката си. Идеалните партньорки са разбиращи и търпеливи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР