Влюбените винаги си подарявали скъпи подаръци на 14-ти февруари, а

...
Влюбените винаги си подарявали скъпи подаръци на 14-ти февруари, а
Коментари Харесай

Николета Е На Седмото Небе! Ники Михайлов Направи Съдбовната Крачка Навръх Св. Валентин!

Влюбените постоянно си подарявали скъпи дарове на 14-ти февруари, а този път Ники решил да стигне малко по-далеч. Бижуто, което Михайлов поръчал за своята обичана, било обсипано с дребни черни диаманти, само че вратарят категорично го поръчал без огромен камък, с цел да не наподобява на годежен пръстен.

Николета и Ники се разбрали между тях да не се сгодяват, с цел да не изчезне магията в тяхната връзка.

Според осведомени бижуто по никакъв начин не е на ниска цена. Цената му е към 5000 лв.. С този собствен жест Михайлов желал освен да накара Лозанова да се усеща специфична, само че и да затвори устите на злобарите. Откакто той играе за „ Левски “, в светските среди настойчиво се шушука по какъв начин Николета изкарва повече от него. На подмятанията Ники отвръщал, че може единствено да се гордее, че има толкоз „ сполучлива и самостоятелна “ жена до себе си.

Освен за Лозанова, Михайлов имал подарък и за другата си обичана жена. Това е 6-годишната Никол. Тя щяла да получи за 14-ти февруари неповторима ръчно направена диадема. Дъщерята на Николета доста обичала Ники да й прави прически вечер преди сън.

Ники Михайлов предлага брак на Николета сн. Инстаграм

С този жест Ники Михайлов желал да покаже на своята обичана жена Николета и на щерка й Никол, че е бясно влюбен и в двете.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР