Влюбените Вероника и Дарин бяха главните герои в първия епизод

...
Влюбените Вероника и Дарин бяха главните герои в първия епизод
Коментари Харесай

Оплюха старта на „Бригада нов дом“

Влюбените Вероника и Дарин бяха основните герои в първия епизод на предаването, които са дружно от 22 години. Поради сърдечен недостатък за Вероника е противопоказно да има деца, само че все пак родила три. Семейството има и три кучета от породата йоркширски териер, всяко от които коства най-малко 1000 лв..

Двамата съумяват да си купят къщурка, където да приютят фамилията, само че силите им свършват до такава степен. С кухня в мазето, баня на двора и спалня в която спи цялото семейство, изискванията са тежки за децата, като се постанова през зимата да излизат мокри на открито, с цел да стигнат от санитарните пространства до леглото. Дарко работи като интернационален водач със заплата от няколко хиляди лв.. Вероника пък показва себе си като продава цветя.
Реклама
Семейството бе безусловно смляно от хейта в обществените мрежи. Ето и част от мненията: " Някой съгласно мен ги е уредил тези мързеливи хорица да им създадат ремонт на кочината! " ; " Те не са най-нуждаещи се, той е интернационален водач, тя има бутик за цветя…просто са доста мързеливи! " ; " Да нямаш опция е едно (въпреки,че казусът не е тъкмо такъв), само че да си негодник е напълно друго! Не може да си изхвърлят боклуците, само че другояче три скъпи кучета си взели и тях да хранят! Много слаб старт на предаването! " ; " С една дума- мърлячи,как не я досрамя тази жена да си демонстрира обичай пазара и нечистотия??? Мъж като балкан по една стая да ремонтира на 2,3 месеца, и момичето е огромно може да разтребва най-малко. Така са привикнали да живеят. Хората са споделили - не ме боли толкоз, колкото ме мързи. "

" Новия епизод на Бригада нов дом ме разочарова, сърдит, гневен и засегнат. Може ли да създадат ремонт на едни мързеливи, мурдари и мърди, трансформирали своя дом в кочина. Разполагащи с магазин за цветя със средства. Здрави хора и да не могат да си оправят дома в който живеят. Аз съм човек с увреждане и съм постигнал повече от тези мързеливи готуванци. Напарил съм си ремонт с ръцете си и с акъла. Пожелавам да вършат тази доброта на хора, които заслужават. Успех! "
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР