Влюбени сте, в главата ви постоянно звучи Менделсоновия марш, избирате

...
Влюбени сте, в главата ви постоянно звучи Менделсоновия марш, избирате
Коментари Харесай

Сватбени халки с етно мотиви? Модерно е!

Влюбени сте, в главата ви непрекъснато звучи Менделсоновия марш, избирате празничното меню, роклята, костюма, поканите, чашите и непроменяемо идва моментът, в който се замисляте за най-важното – сватбените халки. А те са десетки, не, стотици, не, хиляди модели, стоят подредени в бижутерийните магазини и единствено чакат да спрете взор върху тях. И се стартира с  мъчителните проби, ден след ден, до момента в който най-после въпреки всичко се спирате върху някой модел, просто тъй като нямате време. Стоп! Тези пръстени са най-важните в живота ви, тъй като ще би трябвало да ги носите до края на живота си, което значи, че в действителност би трябвало да са по-специални – да бъдат с неповторим дизайн, да са фини, стилни, да устоят на „ ударите ” на ориста... Трудна задача, нали?! Да забележим какво споделят експертите - потърсихме съвет от един ювелирен занаятчия, който разказва за най-новите фешън трендове при бижутата.

„ За мен, като дизайнер и търговец на златна бижутерия, сватбените халки са нещо доста персонално. Те са повече от златни кръгове, с които се вричате един на различен пред олтара. Те са знак на вашата обич и се допуска, че би трябвало да ги носите през остатъка от живота си. Ето за какво би трябвало да подхождате с извънредно внимание към модела, който избирате ”, поучава дизайнерът-бижутер Денис Виденов.

Отстрани изборът постоянно наподобява елементарен – просто влизате в първото златарско ателие, разглеждате дузина халки, избирате и готово. Но нещата не са толкоз елементарни. Трябва дружно с половинката си да решите от какъв материал ще бъдат направени халките и дали желаете да вградите някакъв знак, букви или дата, която е значима за вашата връзка. 

„ Опитвам се да уловя страстта на влюбените двойки, пристигнали при мен, с цел да мога да я пресъздам в скуплтура от злато. Ето защо  замесвам клиентите си в процеса на работа - стартираме от празен лист хартия през триизмерната визуализация до крайния артикул, който мъжът и дамата би трябвало да носят цялостен живот ”, споделя дизайнерът и прибавя, че мъжете от ден на ден се интересуват от самостоятелния дизайн, изключително когато поръчват годежен пръстен. 
izrabotka_i_dizain_na_svatbeni_halki.png
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР