Влюбени сте и искате да разберете дали и числата са

...
Влюбени сте и искате да разберете дали и числата са
Коментари Харесай

Нумерологична съвместимост между двама души

Влюбени сте и желаете да разберете дали и числата са на ваша страна? Вижте дали сте подобаващи един за различен като намерите коефициента на съгласуемост с вашия сътрудник.

Изчислете датата на своето раждане и датата на вашата половинка и вижте какво споделят числата. Пресмятането става като съберете числата. Например в случай че сте родени на 18, 1+8=9, а сътрудникът ви на 5. Сборът е 14, а 1+4=5. Вашето число е 5. Съвместимостта се мери от 1 до 9, по тази причина би трябвало да приведете сборът до едноцифрено число.

1 – Вие сте хубава двойка, само че настояванията ви не съответстват постоянно. И у двама ви има блян за самоутвърждаване, и не се предавате елементарно. Бъдете търпеливи един към различен, с цел да живеете в естетика.

2 – Между вас има сантиментално привличане и идентична страст. Преди да се запътите към олтара уредете материалното си състояние и в действителност ще бъдете съвършената двойка.

 Нумерологична съгласуемост сред двама души

3 – Владее ви пристрастеността, половият аспект във вашата връзка измества останалите. В другите сфери имате леко повърхностни показа. Опознайте се първоначално и уточнете характерите си преди да се ожените.

4 – За страдание вие сте повече другари, само че не се обичате доста мощно. Вашите връзки се базират на взаимно съгласие. Възможно е да търсите ярки полови прекарвания на открито.

5 – Всеки един от вас е във екстаз от личността си, съюзът ви е неустойчив, само че и занимателен. Променете характерите си, с цел да издържи вашата връзка по-дълго време.

6 – Вие сте неимоверно щастливи един с различен, предизвиквате злоба в близките. Напълно си принадлежите и сте си построили личен свят, изпълнен с наслада.

7 – Отблъсквате се прекалено много и по тази причина е мъчно да бъдете уверена двойка. Повярвайте в себе си и се отнасяйте грижовно един към различен. Не допускайте обиди или дребни проблеми да ви разделят.

8 – Между вас има съществено опълчване. Борите се за владичество във връзката, само че това няма да навреди съществено на връзките ви. Държите един на различен и сте неуязвими от врагове.

9 – Добрият секс и влечението сред вас поддържат връзката ви. Не бързайте да се обвържете съществено. Първо би трябвало да улегнат пристрастеностите и тогава да предприемете по-нататъшни дейности.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР