Влюбени, сияещи и хванати за ръце - така Дженифър Лопес

...
Влюбени, сияещи и хванати за ръце - така Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Ето така се пристига на фестивал: Джей Ло и Бен Афлек нажежиха страстите във Венеция

Влюбени, сияещи и хванати за ръце - по този начин Дженифър Лопес и Бен Афлек дойдоха във Венеция за кинофестивала, а папараците запечатаха тези моменти много бързо. 

Звездната двойка беше отведена с водно такси до тузарския си хотел, а камерите уловиха всеки момент. Бен Афлек дойде във Венеция за премиерата на " Последният двубой " на режисьора Ридли Скот, в който играе със своя добър другар Мат Деймън. Припомняме, че Джей Ло към този момент беше във Венеция, само че за стилното шоу на " Долче и Габана ", където бе център на вниманието. На същото събитие певицата и актриса се срещна с огромното открие на Холивуд - Мария Бакалова.

Виж още: Тотален поврат за Бритни! Баща ѝ се отхвърля от битката 

Очаква се Дженифър Лопес да придружи Афлек на премиерната прожекция на кино лентата в петък, а това ще бъде първата им световна изява на червен килим като двойка още веднъж. 

Припомняме, че Джей Ло и Афлек в началото имаха връзка, която стартира през лятото на 2002 година, а двамата станаха известни с прозвището Бенифър. Връзката им бе зентър вниманието и тогава, както в този момент. Двамата даже се сгодиха, само че през 2003 година Дженифър Лопес и Бен Афлек отложиха септемврийската си женитба дни преди датата. Малко по-късно оповестиха, че са публично разграничени. Когато в средата на 2021 година, стана ясно, че Джей Ло и Бен са още веднъж двойка, всички пощуряха и се трансфораха в тематика номер 1 на всички всемирски издания.

Виж още: Любов, пристрастеност, пеперуди... Това са звездните БГ връзки, които белязаха лято 2021

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР