Влюбени като ученици са Димитър Бербатов и съпругата му Елена.

...
Влюбени като ученици са Димитър Бербатов и съпругата му Елена.
Коментари Харесай

Бербатов и Елена влюбени като ученици

Влюбени като възпитаници с а Димитър Бербатов и брачната половинка му Елена. Ф утболното семейство бе видяно в столичен ресторант, където си гукаха нежно, малко преди нападателят да отлети за Индия, научи HotArena .

Отношенията сред двамата не наподобяват изменени, на инат на слуховете, че договорът с индийския отбор е скарал съпрузите съществено. Те наподобяват толкоз щастливи и влюбени един до различен, че разсеяха всевъзможни клюки за връзката си.

Звездната двойка наваксва с интимностите преди заминаването на Бербатов, а Елена явно насилствено се разделя с него. Тимът на Бербо стартира тренировки от 17 ноември и футболистът ще рита за индийския тим цели 5 месеца, против сумата от 1 милион евро.

Двойката сега обаче не мисли за пътуването, а се любува на времето, което има. В столичното заведение двамата се отдадоха на любовни милувки и наподобяват спокойни един до различен.

Въпреки множеството медийни спекулации през годините, че Бербатов и жена му са пред разлъка, на инат на слуховете двамата към момента са щастливо обвързани.
Това проличава и от фотосите, на които двамата се прегръщат, написа „ България през днешния ден ”.

Въпреки че децата им липсваха, влюбените се любуваха на компанията си, както и на времето, което са откраднали персонално за себе си. Двамата имат две дъщери–Деа–родена през 2009 година и Елиа–родена през 2012.

За техен трети правоприемник се шушука от много време насам и то от много години . Ако двамата се решат за трето дете, то това ще е след не по-малко от една година.

Междувременно към този момент е известно къде ще живее футболистът. Т ой е настанен в суперлуксозен хотел, а една от прищевките, които е изразил, е да има персонални масажистки.

Последното очевидно не смущава изключително Елена, защото тя от дълго време му има доверие. А и Бербатов се е потвърдил като правилен брачен партньор и татко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР