Влюбен мъж предложи брак след леденото хоро във водите на

...
Влюбен мъж предложи брак след леденото хоро във водите на
Коментари Харесай

Кирил изненада красивата Анелия с годежен пръстен след "мъжкото хоро" в Калофер

Влюбен мъж предложи брак след леденото хоро във водите на Тунджа в Калофер. 29-годишният Кирил Темелакев от София падна на колене пред чаровната Анелия и пред камерата на бТВ и я остави без думи след баналния въпрос „ Ще се омъжиш ли за мен “. Тя помълча за малко, след което побърза да го стопли с „ Да “ и буйна целувка. Това е най-романтичния годеж, разясниха приятелите им.

„ Не чаках. Изненадата е голяма “, показа младата дама.

„ Днес се навършват шест години, откогато сме дружно. Надявам се тази дата да ни носи шанс и да продължим напред “, добави Кирил, който бе измежду смелчаците влезнали в Тунджа в Калофер, с цел да се хване на мъжкото хоро.

„ Ние сме 6-милионна нация и не би трябвало да се разделяме. Трябва всеки българин да се гордее с произхода си! “, съобщи младият родолюбец.

„ Днес е ден на Христо Ботев. Всеки би трябвало да го уважи! “, добави той.

„ Не не разрешавам на Кирил да влиза в ледената вода, тъй като това е неповторима страст, която го прави благополучен. Аз също се веселя. Заразителен възторг има. Вече втора година сме тук. Не може да се опише с думи, а днешният Йордановден е още по-специален “, показа бъдещата младоженка. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР