Влюбен до уши мъж предложи брак на избраницата си още

...
Влюбен до уши мъж предложи брак на избраницата си още
Коментари Харесай

Влюбен мъж получи инфаркт, след като видя годеницата си без грим

Влюбен до уши мъж предложи брак на избраницата си още на първата среща. Съвсем скоро обаче тя го разочарова толкоз доста, че се озова с инфаркт в болничното заведение.

Тайландецът Таксин споделя своята история в един от локалните уеб сайтове за запознанства. Той взема решение да показа горчивия си опит, с цел да защищити доста други като него от сходен потрес, написа jenata.blitz.bg.

Преди шест месеца Таксин почнал да си написа с момиче на име Рани. Красавицата го очаровала с нежното си лице, огромни очи, вежливост и невзискателност във възгледите си за връзките.

Двамата дълго време си говорили единствено онлайн, и бързо мъжът бил влюбен до уши. След дълги диалози в мрежата, той решил да се срещне с мистериозната дама, която живеела на другия завършек на страната.

Таксин бил много по-възрастен от Рани, само че тя го уверила, че разликата в годините не е спънка.

На първата им среща тя се появила с луксозна вечерна рокля. Таксин бил изумен от външността ѝ и до края на вечерта ѝ направил предложение за брак. Рани му отвърнала, че ѝ би трябвало известно време, с цел да намерения.

След прелестната вечер Таксин се върнал у дома. Двамата още веднъж почнали да си пишат. Това траяло до деня, в който Рани по простъпка не присъединила камерата на компютъра си.

Таксин видял обичаната си без грим и изпищял от смут. Видяното го предиздвикало да изпадне в подобен потрес, че бил признат в болница със подозрение за инфаркт.

Оказало се, че Рани надалеч не е ослепителна хубавица, а момче, за което всичко това било тип развлечение. Под тежкия грим на хубавицата се криел млад мъж, който се преобразявал благодарение на комплицирана промяна.

Първо залепвал върху клепачите си специфични ленти, които образно да усилват очите, а по-късно нанасял специфичен крем за постоянен цвят на тена. Накрая слагал изкуствени мигли и перука.

Така от юноша се превръщал в неустоима дама, способна да плени сърцето на всеки мъж.

Измамникът признал, че сходна игра му харесва ужасно доста. Таксин напълно не бил първата му жертва. Като цяло младежът имал повече от 10 такива виртуални романа, които постоянно завършвали с разлъка.

Таксин към този момент се е съвзел след претърпяния потрес и към този момент не търси запознанства в мрежата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР