Влюбен до уши е рапърът 100 Кила. Музикантът представи дамата

...
Влюбен до уши е рапърът 100 Кила. Музикантът представи дамата
Коментари Харесай

100 Кила показа дамата на живота си

 Влюбен до уши е рапърът 100 Кила. Музикантът показа дамата на живота си, на премиерата на новата си книга. Артистът най-сетне показа дамата, в която е влюбен, само че която криеше от всички от доста време. Мистериозната хубавица се постара да стои по-далеч от камерите, само че сходните дрехи и обстоятелството, че не можеха да стоят надалеч един от различен бързо ги разкриха.

Бързо стана ясно, че Килата е подарил сърцето си на мистериозна хубавица, която настойчиво не обявява наличието си до него в обществените мрежи. И до момента в който почитателите поздравяха Явор Янакиев, както е същинското име на хитмейкъра, приятелката му се радваше на триумфа му в профил, в компанията на другари и семейство.

Освен, че съумя да се дипломира, Килата направи и няколко шлагера, като съумя и да издаде биографичната си книга - " Свободен ".

Той поздрави поименно безусловно всички посетители на събитието, показвайки, че държи на детайлите, написа " България през днешния ден ".

" В живота съм малко по-голям пакостник, в сравнение с сцената. Позволявам си да върша неща, с които не се гордея ", споделя още музикантът.

А на въпрос " усеща ли се свободен ", Янакиев е безапелационен " Определено ДА! Цял живот съм безусловно свободен под всякаква форма - първоначално свободен, без наставнически надзор, след това като рапър, свободен като реализатор, който може да прави каквото си желае ", приключва признанието си Килата.

" Книгата е биографична, само че имайки поради от Аспарухово до Рик Рос какъв брой път съм минал, тя граничи и с фантастиката.

Така че не се учудвайте, в случай че някои неща ви звучат нереални ", сподели още Килата.

Освен жена му, на значимото събитие участваха още диджей Фед, който е един от най-близките му другари от години. Маги Джанаварова също почете дуетната си половинка, въпреки и с малко забавяне.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР