Влошаването на здравословното състояние на Диего Марадона дойде като гръм

...
Влошаването на здравословното състояние на Диего Марадона дойде като гръм
Коментари Харесай

Стотици изпратиха линейката на Марадона до болницата

Влошаването на здравословното положение на Диего Марадона пристигна като гръм от ясно небе за аржентинския народ. Въпреки че интервенцията по отстраняването на мозъчния му съсирек мина сполучливо, самото приемане в болница на международният първенец шокира сънародниците му. Това накара стотици хора по улицата да заобиколят колата за спешна помощ, с която той бе приет в болница и да скандират неговото име.

"Операцията на хематома в мозъка мина сполучливо. Продължи 120 минути. Всичко беше обикновено и без затруднения “, съобщи персоналният му доктор Леополдо Луке.

"По принцип това е напълно рутинна намеса. След нейното привършване пациентът може да напусне болничното заведение след 24 или 48 часа “, изясни неврохирургът Раул Матера пред телевизия „ TyC Sports “.

„ Диего несъмнено си е блъснал главата и не е осъзнал, че може да има такива последствия. Подобен хематом може да се образува и от приложимост на хапчета срещу бодърствуване. Той дълго време беше под стрес. Дълго време не е виждал околните си и беше изолиран в дома си единствено с готвачи и личен помощник “, разяснява близкият до Марадона управител Стефано Чеци.

Марадона неотдавна стана на 60 години, а поностоящем работи като старши треньор на първодивизионния Химнасия Ла Плата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР